Camping de Zandhegge

Camping de Zandhegge in Emst is een overzichtelijke en kindvriendelijke familiecamping op de Veluwe in Gelderland. Gasten komen hier voor de gemoedelijke sfeer, de ontspanning en rust, maar ook voor de gezelligheid en de animatie voor de kinderen! De Zandhegge is centraal gelegen tussen Apeldoorn en Zwolle, dichtbij Epe. De kinderen kunnen zich uitstekend vermaken in één van de speeltuinen, het buitenzwembad en in het indoor speelparadijs "Heggies Speelschuur".

Vanaf de camping kun je schitterend wandelen en fietsen door de Veluwse bossen, heide en door de IJsselvallei.

Liever een dorpje bezoeken? Dat kan ook, want de camping ligt dichtbij de gezellige dorpen Nunspeet, Epe en Vaassen. Ook liggen er diverse leuke attractieparken en dierenparken op maar een half uurtje rijden vanaf de camping. Bijvoorbeeld het dolfinarium in Harderwijk, de Julianatoren en de Apenheul in Apeldoorn. Of wat dacht je van even lekker relaxen in welnessresort de Veluwse bron in Emst. Zoals je ziet is Ardoer Camping De Zandhegge een ideale locatie voor jonge gezinnen en senioren om binnen Nederland vakantie te vieren en de Veluwe te ontdekken.

Animatie

Het is super leuk bij het recreatieteam, want zij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! s 'Ochtends beginnen ze vrolijk met danspret op het terras, daarna gaan ze samen diertjes voeren. De knutselfrutselclub wordt gehouden in de knutselschuur. Voor de middag en avond activiteiten verzamelen ze zich op het sportveld. En het kindertheater en danspret 's avonds is op het terras. Als het slecht weer is, gaan ze binnen wat leuks doen bij de knutselschuur. Lees maar snel wat er allemaal te doen is op de website! Het aanbod varieert.