CAMPING GETEST: bij Ardoer camping de Zandhegge in Emst heb je alles bij de hand. Wij namen hier een kijkje. Lees hier wat wij ervan vonden. 

Zwemmen op de camping

Een zwembad op de camping is toch altijd wel extra speciaal. Met warm weer kun je hier even afkoelen. Deze camping heeft er zelfs twee. Een groot lang bassin en een peuterzwembad. Het zwembad is omheind door een hekwerk, met een veilige sluiting die niet door kleine kinderen zelf te openen is. Om van het peuterbad bij het grote bad te komen moet je even omlopen. Maar dat is wel net zo veilig. Hier kan je heerlijk spetteren en zwemmen of gewoon lekker baantjes zwemmen.

Zwembad de Zandhegge

Voor de kleinsten is er een speciaal peuterbad met een glijbaan en waterfontijn.

zwembad de Zandhegge

zwembad de Zandhegge

Horeca Heggies Brasserie

Zit je net lekker in je stoel op de camping en heb je geen zin om te koken? Bestel dan één van de diverse plate gerechten of broodjes bij Heggies Brasserie of haal lekker patat en snacks bij de snackbar om mee te nemen naar de caravan of tent. Voor de prijs hoef je het niet te laten, die valt reuze mee.  Ze verkopen ook heerlijk softijs! Sundae ijsjes met verschillende sauzen, toppings, milkshakes en leuke kinderijsjes. Lekker genieten!

>> Bekijk hier de menukaart

Kindvriendelijk sanitair op Ardoer Camping

Zo leuk, ze hebben speciaal kindersanitair. Voor het douchen kunnen de kinderen kiezen uit:

  • douchen onder de zon
  • douchen onder de slurf van een olifant
  • douchen onder de bloem van een clown

Even lekker af spoelen. En er zijn ook kleine wastafeltjes met vrolijke paddenstoelen spiegels om je tanden te poetsen. Het verwarmde sanitairgebouw is trouwens super schoon. Dat vind ik ook altijd wel erg belangrijk.

camping de Zandhegge Sanitair

Spelen in de speeltuinen op de Veluwe

Op het park zijn meerdere kleine speeltuintjes te vinden. Geschikt voor de allerkleinsten, maar ook de grote kinderen kunnen zich hier goed vermaken. 

camping de Zandhegge in Emst

camping de Zandhegge in Emst

Ook kun je er tafelvoetballen, jeu de boulen en schaken met levensgrote schaakstukken. Wie zou er gaan winnen?

camping de Zandhegge in Emst

Bij de speelschuur vooraan op de camping vind je de grote speeltuin met trampolines en luchtkussens. Er is een speciaal gedeelte voor de kleinere kinderen, waar ze ook heerlijk met zand kunnen spelen. 

camping de Zandhegge in Emst

Camping de Zandhegge in Emst

De luchtkussen en trampolines zijn van goede kwaliteit om lekker op te kunnen springen. Samen of alleen.

camping de Zandhegge in Emst

camping de Zandhegge in Emst

De skelters die er geparkeerd staan zijn zeker door mijn jongens ook erg in trek. Ze hebben verschillende maten skelters staan, voor elke leeftijd wat. Al pakken die van mij altijd het liefst de allergrootste.

camping de Zandhegge in Emst

Sport op camping de Zandhegge

Ben jij altijd lekker sportief met je kinderen bezig op vakantie? Dan kun je hier op de camping je ook wel goed vermaken. Er is een volleybalnet en in de pannakooi kan er lekker gevoetbald worden.

Camping de Zandhegge in Emst 

Ardoer Camping de Zandhegge in Emst review

Wij vinden Ardoer Camping de Zandhegge een geschikte plek om een keer te gaan kamperen. Er is voor kinderen heel veel leuks te doen. En dan hebben wij nog geen eens verteld over Heggies Speelschuur. De binnenspeeltuin van de camping. Die is ook zo leuk. Je kunt hier ook toffe kinderfeestjes vieren.

>> meer info Heggies Speelschuur

Een prachtige camping die door Koos en Lilian van Selm goed onderhouden wordt. Met hun enthousiasme weten zij de gasten een topvakantie aan te bieden. Alle faciliteiten zijn top voor elkaar. Het park is schoon en netjes. En Koos en Lilian staan met hun team altijd voor je klaar!

Wil je hier ook een keer overnachten?

>> Reserveer je plekje!

Fijne vakantie!

Liefs Judith & Kids

 

Lees ook:

⭐️ Speelparadijs en kinderboerderij de Koperen Ezel in Epe

⭐️ Pretparken special Go-Kids

⭐️ Zomer 2021 wordt fantastisch

⭐️ Kamperen op de camping

⭐️ Hét leukste buitenspeelgoed vind je natuurlijk bij Go Kids!

⭐️ De leukste waterspelletjes bij warm weer

 
Dol op leuke uitje met je gezin?
Vraag onze gratis mails met KidsTips voor de regio Veluwe aan!
 

>> Gratis kidstips!

 

Ardoer camping Veluwe film