Kinderfeestje bij 't Smallert in Emst

Smallertsweg 8, 8166 KD Emst

Vier je kinderfeestje op ’t Smallert!

Lekker spelen en ravotten in ons speelpark, zelf mooie kaarsen maken en vissen op forel: bij Gezinspark ’t Smallert is het altijd feest!

Speelpark
Ideaal voor leuke buitenfeestjes… Want dit ware speelparadijs is superleuk! Wat dacht je van hoge glijbanen, een bootjesvijver, vlotten, stapstenen, een mega klimnet, een spelletjesboog met muziek, een waterglijbaan en een echte pannakooi… Dé plek waar je jouw kinderfeestje op zijn best kunt vieren!

Kaarsenmakerij
Samen met je vriendjes en vriendinnetjes maak je supermooie kaarsen! Je gaat ze eerst dompelen in een bak met kaarsvet. Daarna zoek je een mooie vorm en een gave kleurencombinatie uit. Uiteraard mag je je zelfgemaakte kaarsen mee naar huis nemen en zo heeft iedereen een mooi aandenken aan jouw coole feestje… Je kunt dompelkaarsen, een vlechtkaars, een fakkel, een spikey fakkel of een sprookjeskaars maken.

Forelvissen
Voor een stoer feestje ga je natuurlijk vissen! Heerlijk aan de waterkant met je vriendjes en vriendinnetjes… en een visgids natuurlijk. Want hij leert jullie alles over vissen. Hoe het nou werkt met zo’n hengel, welk aas je moet gebruiken, vistechnieken en hoe je respectvol met je gevangen vis omgaat. Want respect voor de vis staat altijd voorop! Spannend, educatief en vooral een feest dat je nooit meer zal vergeten….

Forellenkwekerij
Een rondleiding langs de vijvers met duizenden forellen: wie wil dat nou niet?! Eerst een filmpje kijken over deze mooie vissen en daarna proberen met handen een vis te vangen. Stoer!

Eten en drinken 
Voor een pauzemomentje met ranja en iets te snoepen of een arrangementje met patat, snacks, ranja en een zakje snoepjes draaien wij onze hand niet om. Blijft de keuken van je moeder ook netjes 😉

Zwemmen, kaarsen maken en eten: een topfeest!
Gezinspark ’t Smallert en zwem- & sportcentrum De Koekoek slaan de handen ineen en bieden samen een ontzettend leuk kinderfeestje aan. Het is vanaf nu mogelijk om tijdens een kinderfeestje unieke kaarsen te maken bij ’t Smallert, lekker te zwemmen bij De Koekoek en bij één van beide locaties heerlijk te eten. Voor een vaste prijs per persoon is dit feestje bij beide locaties te boeken.

De volgorde van activiteiten staat een ieder helemaal vrij. Eerst eten, dan zwemmen en dan kaarsen maken of juist starten met het maken van kaarsen, alles is mogelijk. Het feestje kost € 14,95 per
persoon. Het totaalbedrag kan op één van beide locaties worden voldaan.

Kijk voor meer informatie over dit nieuwe kinderfeestje op www.smallert.nl of www.dekoekoek.nl.Voor beschikbaarheid en reserveren mail je naar info@smallert.nl