Vier je kinderfeestje bij Bezoekerscentrum Nunspeet!

Voor 4 tot en met 12 jaar biedt Bezoekerscentrum Nunspeet leuke thematische kinderfeestjes.

Kabouterfeestje

Alle kabouters verzamelen! Zet je rode kaboutermuts op en geef een kabouterfeestje!
Volg met de kralenketting de kabouters door het bos en doe grappige opdrachtjes.
Gezellig met z'n allen liedjes zingen, beestjes bekijken en leuke spelletjes spelen. Als aandenken aan jouw leuke feestje, maakt iedereen een grappig bosdier of een leuk gipsspoor.

Het kabouterfeestje is geschikt van 4 tot en met 7 jaar.
Prijs: €8.50 per persoon

Boswachtersfeestje

Ben jij een stoere jongen of meid die graag buiten is? Geef eens een boswachtersfeestje! Trek het hulpboswachtersvestje aan, neem het kompas uit de zak en ga op pad. Bekijk de natuur van top tot teen. Welke bomen groeien hier? Waarom moeten sommigen gekapt worden?
Welke beestjes leven er in dit gebied? Met de zoekkaarten die je meekrijgt, ontdek je het vanzelf! Knutsel als afsluiter je eigen insectenhotel of nestkastje. Dan zal niemand jouw feestje meer vergeten!

Het boswachtersfeestje is geschikt van 7 tot en met 12 jaar.
Prijs: €10,50 per persoon

Magisch feestje

Sofie, de goede bosfee, heeft jullie hulp nodig! Haar oma is behekst en nu moet zij een zalfje voor haar maken. Maar oei... Ze weet niet meer welke twee belangrijke ingrediënten ze nodig heeft!

Ga met je vriend(innet)jes op pad en kom erachter wat zij nodig heeft. Voer de opdrachten uit en beantwoord de vragen. Verzamel alle letters en zet ze in de juiste volgorde. Zo komen jullie erachter welke ingrediënten Sofie moet hebben!

Na afloop van deze speurtocht maak je nog een leuk 3D-schilderij of ga je lekker knutselen!

Het Magische feestje is geschikt van 6 tot en met 10 jaar.
Prijs: €10,50 per persoon

Boogschieten

Robin Hood is op zoek naar zijn opvolger en jullie krijgen de kans om dit te worden. Echter heeft hij de spullen erg goed opgeborgen en is de code van de opbergkist kwijt. Voor dat jullie gaan boogschieten, moeten jullie eerst helpen de code te kraken. Met een speurtocht vol aanwijzingen is de code te kraken. Na de speurtocht staat er limonade voor jullie klaar! Daarna gaan jullie starten met een echte Handboog Clinic. Tijdens de handboog clinic horen jullie de geheimen van Robin hood om zo een ware scherpschutter te worden. Na het oefenen zal er een wedstrijd gehouden worden om zo de ware Robin Hood binnen jullie groep te ontdekken. Een spannend feestje waarbij de boog gespannen staat!

Minimale besteding voor dit programma is € 96,- incl. BTW. Dat is gelijk aan 8 deelnemers.
Prijs: €12,- per persoon

GPS schatzoeken

In de dicht begroeide bossen van de Veluwe is een schatkist gevonden. Helaas zit er op de kist een codeslot waarvan we de code niet weten. Help ons de code te kraken door de Geocache GPS puzzeltocht op te lossen. Door het oplossen van opdrachten onderweg worden er nieuwe aanwijzingen verdiend die leiden naar de code van de kist. Weten jullie het raadsel te ontrafelen?

Minimale leeftijd: 6 jaar.
1 tot 2 GPS toestel op 8 kinderen (anders wordt het chaos)
Inclusief eten en te drinken wat in de schatkist zit.
Vanaf 8 personen. (er worden minimaal 8 kinderen in rekening gebracht)
Prijs: €9,- per persoon

Broodjes bakken!
Alle kinderfeestjes zijn te completeren met broodjes bakken boven het kampvuur. Leuk en lekker! € 2,50 per kind extra