Plesmanlaan 2, 8072 PT Nunspeet

Bezoekerscentrum Nunspeet biedt ontzettend leuke thematische kinderfeestjes aan voor kinderen van 4-12 jaar. 

Vier je kinderfeestje bij Bezoekerscentrum Nunspeet

Er is ontzettend veel leuks te doen hier bij het bezoekerscentrum. Vier een compleet kinderfeestje en vul dit extra aan met broodjes bakken boven het kampvuur. Lekker en super leuk! 

 • kabouterfeestje
 • heksenfeestje
 • magisch feestje
 • boogschieten
 • boswachtersfeestje
 • GPS schatzoeken

>> Meer weten?

Kinderfeestje 4 t/m 7 jaar

Alle kabouters verzamelen! Zet je rode kaboutermuts op en geef een kabouterfeestje. Volg met de kralenketting de kabouters door het bos en doe grappige opdrachtjes. Gezellig met z'n allen liedjes zingen, beestjes bekijken en leuke spelletjes spelen. Als aandenken aan jouw leuke feestje, maakt iedereen een grappig bosdier of een leuk gipsspoor.

Kinderfeestje bezoekerscentrum Nunspeet

Kinderfeestje 6 t/m 9 jaar

Ben jij een stoere meid die graag buiten is? Geef eens een heksenfeestje.
Help Nutrella, de lieve bosheks en open de kist. Vlieg mee op je bezemsteel,  trek je heksenwerkjasje aan en maak samen een tof natuurschilderij.
Ontdek de natuur om je heen. Welke dieren leven hier, kijk en luister goed dan ontdek je het vanzelf. Vooraf mag je een (heksen) natuurschatpotje knutslen. Deze kun je thuis nog weer gebruiken als een gezellige waxinelichthouder. 
Breid je feestje uit met heksenpuisten (slagroomsoezen) en ranja.

Kinderfeestje Bezoekerscentrum Nunspeet

Kinderfeestje 6 t/m 10 jaar

Sofie, de goede bosfee, heeft jullie hulp nodig! Vier een magisch feestje met Sofie. Haar oma is behekst en nu moet zij een zalfje voor haar maken. Maar oei... Ze weet niet meer welke twee belangrijke ingrediënten ze nodig heeft.
Ga met je vriend(innet)jes op pad en kom erachter wat zij nodig heeft. Voer de opdrachten uit en beantwoord de vragen. Verzamel alle letters en zet ze in de juiste volgorde. Zo komen jullie erachter welke ingrediënten Sofie moet hebben.
Na afloop van deze speurtocht maak je nog een leuk 3D-schilderij of ga je lekker knutselen.

Kinderfeestje bezoekerscentrum Nunspeet

GPS schatzoeken (6+)

In de dicht begroeide bossen van de Veluwe is een schatkist gevonden. Helaas zit er op de kist een codeslot waarvan we de code niet weten. Help ons de code te kraken door de Geocache GPS puzzeltocht op te lossen. Door het oplossen van opdrachten onderweg worden er nieuwe aanwijzingen verdiend die leiden naar de code van de kist. Weten jullie het raadsel te ontrafelen?

Kinderfeestje Nunspeet bezoekerscentrum

Kinderfeestje 7 t/m 12 jaar

Vier buiten je boswachtersfeestje. Trek het boswachtersvestje aan, neem het kompas uit de zak en ga op pad. Bekijk de natuur van top tot teen. Welke bomen groeien hier? Waarom moeten sommigen gekapt worden?
Welke beestjes leven er in dit gebied? Met de zoekkaarten die je meekrijgt, ontdek je het vanzelf! Knutsel als afsluiter je eigen insectenhotel of nestkastje. Dan zal niemand jouw feestje meer vergeten!

kinderfeestje Nunspeet

Boogschieten

Robin Hood is op zoek naar zijn opvolger en jullie krijgen de kans om dit te worden. Echter heeft hij de spullen erg goed opgeborgen en is de code van de opbergkist kwijt. Voor dat jullie gaan boogschieten, moeten jullie eerst helpen de code te kraken. Met een speurtocht vol aanwijzingen is de code te kraken. Na de speurtocht staat er limonade voor jullie klaar! Daarna gaan jullie starten met een echte Handboog Clinic. Tijdens de handboog clinic horen jullie de geheimen van Robin Hood om zo een ware scherpschutter te worden. Na het oefenen zal er een wedstrijd gehouden worden om zo de ware Robin Hood binnen jullie groep te ontdekken. Een spannend feestje waarbij de boog gespannen staat.

Pijl en Boogschieten Bezoekerscentrum Nunspeet

 • Leeftijd 5 - 8
 • Leeftijd 9 - 12
 • Eigen eten toegestaan
 • Indoor
 • Outdoor