FLEVONICE SPORTS EN FUN HET HELE JAAR ROND

Beleef bij Flevonice in Biddinghuizen een écht Hollandse winter, ook als het niet vriest. Op de 2,5 km lange kunstijsbaan, die uniek is in de wereld, lijkt het net alsof je op natuurijs schaatst. Maar er is meer! Lekker schaatsen op de krabbelbaan, in banden roetsjen van de super glijbaan: kinderen leven zich de hele dag uit in het Ice Funpark.

Met al die activiteiten voor kinderen is Flevonice niet alleen een leuk dagje uit voor het gezin, maar ook de ideale locatie voor een kinderfeestje.

Houd je niet van schaatsen? Niet getreurd. Ook is in de winter de drift kartbaan geopend en kun je Moon Trees spelen; de gaafste real life game van dit moment!

In de zomer draait het bij Flevonice om actief bezig zijn in de buitenlucht. Ben je niet bang voor een beetje wind, water of modder? Dan beleef je bij Flevonice de dag van je leven. Ga de uitdaging aan op de Drift Kartbaan en scheur met karts over borstelmatten voor de ultieme driftsensatie. Trotseer modder, water en obstakels op het Obstacle Run 4 Kids parcours. Of speel Moon Trees; een actieve real life game waarbij je samen met een team zoveel mogelijk Moon Trees verovert, bewaakt en verzorgt om uiteindelijk het spel te winnen! En wil je even wat bijkomen van al die sensatie? Ze hebben ook een fijn restaurant met terras om lekker even op adem te komen!