Heb je zin om met je kids een lekkere frisse duik te nemen in een zwembad? Go-Kids Veluwe heeft de leukste zwembaden van de Veluwe voor je op een rijtje gezet. 

Zwemtip 1: Subtropisch zwembad Bosbad Putten

Een dagje naar het Subtropisch Bosbad in Putten betekent een dag vol waterplezier en genot! Heerlijk zwemmen, dat vindt ieder kind heerlijk. Daarnaast heeft Bosbad Putten een hele toffe wildwaterbaan! Uniek op de Veluwe!
Absolute topper! ➤

Zwemtip 2: Zwembad de Koekoek in Vaassen

Zwembad de Koekoek in Vaassen is een heerlijk zwembad om lekker recreatief te zwemmen of om op zwemles te gaan. Spring van de duikplank of glij van de toffe glijbaan.
In de zomer kun je hier heerlijk buiten spelen met water in het toffe spraypark. Een veilige waterspeelplaats met de meest uiteenlopende spuitelementen, fonteinen en leuke waterspeelattributen. Het buitenterrein is naast het SprayPark voorzien van een heerlijke ligweide met ligbedden en parasols en voor de kinderen heel veel speelplekken en zelfs een airtrampoline. 
Zo leuk hier! ➤


Strandjes en zwemplassen

Zwemmen jullie graag in de buitenlucht? Dan hebben we de leukste zwemplassen en waterspeelplekken van de Veluwe voor kinderen voor je op een rijtje gezet.
Check ze hier! ➤

Zwembad Veluwe


Zwemtip 3: Bosbad Lunteren

Het Bosbad is een echt familiebad. Alle voorzieningen zijn daar op gericht: aparte gedeeltes voor peuters met water van 10 - 30 cm diep; veel water van ongeveer 1 meter diep als speeldomein voor de jeugd; via de trap kom je in het diepe bad, waar je in het water lekker kunt ravotten met de banden en plastic matten.
Heel gezellig! ➤

Zwemtip 4: Europarcs Resort Veluwemeer Nunspeet

Als het lekker weer is, is het buitenzwembad van Europarcs Resort Veluwemeer een prima plek om je te vermaken met een speciaal gedeelte voor de kleintjes, Koel lekker af in het frisse water, of neem plaats op de strandstoelen om van de zon te genieten! Ook beschikt het resort over een eigen zandstrand. Door het ondiepe water kan iedereen hier veilig spelen!
Kom ook! ➤

Zwemtip 5: Zwembad Caluna in Ermelo

Wil je gezellig komen zwemmen, trainen of spetteren met je kindereren of kleinkinderen? Kom dan naar Zwembad Calluna in Ermelo! Zwembad Calluna beschikt over verschillende baden met uitgebreide mogelijkheden! 
Het recreatieve deel beschikt over een 40 meter lange glijbaan die voor het grootste gedeelte buiten het gebouw om gaat, hoe cool klinkt dat?
Meer info! ➤

Zwembad op de Veluwe

Zwemtip 6: Zwembad de Hokseberg in 't Harde

Zwembad de Hokseberg beschikt over een ruim aanbod aan faciliteiten.  Bij de Hokseberg kun je terecht met het hele gezin! Van wedstrijdbad tot peuterbad en ligweide. Spetterpret voor het hele gezin. 
Kom langs! ➤

Zwemtip 7: Zwembad de Heuvelrand in Voorthuizen

Gezellig met vrienden, vriendinnen of familie naar het zwembad. Ga samen ravotten en spelen in het water, of ontspan op de kant terwijl de kinderen in het water aan het spelen zijn en beleef de leukste tijd bij de Heuvelrand in Voorthuizen!
Meer weten? ➤

Zwemtip 8: Zwembad de Veluwehal in Barneveld

De Veluwehal heeft twee zwembaden. Het wedstrijdbad heeft een afmeting van 25x13 meter en er is een instructiebad met een afmeting van 15x11 meter. Er is een apart peuterbad met verschillende sproeiers. 
Kom spetteren! ➤

Zwemtip 9: Zwembad het Oosterbosbad in Barneveld

Wil je in de zomer genieten van een dagje zwemplezier met het gezin of vrienden? Dan ben je bij Het Oosterbosbad in Barneveld aan het juiste adres. Zij beschikken over drie zwembaden waar jong en oud zich kunnen vermaken. 
Dat wordt genieten! ➤

Zwembad Veluwe

Zwemtip 10: Zwembad De Wiltsangh in Nunspeet

Zwembad De Wiltsangh in Nunspeet is onderdeel van Sportbedrijf Nunspeet. Een prachtig zwembad met chloorvrij water. De de ideale plek voor ontspanning en vermaak.
Altijd gezellig! ➤