Kom zwemmen bij De Koekoek in Vaassen!

Kom lekker zwemmen of buiten spelen in het super leuke spraypark bij zwembad de Koekoek in Vaassen! Naast het binnenzwembad kunnen kids bij mooi weer veilig kinderen buiten spelen in het spraypark met allerlei sproeiers. De ouders kunnen even lekker bijkomen op de ligbedden! Dat klinkt toch heerlijk?

Het complex beschikt over een zwemgelegenheid bestaande uit een wedstrijdbad met tribune, meerdere recreatiebaden met diverse voorzieningen (zoals een 30 meter glijbaan, baby- en peuterbaden, sauna, stoomcabine en hot whirlpool). Op het buitenterrein bevindt zich het Water-, Speel- en Sportpark. Dit park is voorzien van allerlei buitenattracties zoals een SprayPark, ligweide met ligbedden en parasols, springkussen, pannakooi, zandcourt, Air Trampoline en tafeltennistafel.

Baby- en peuterzwemmen

Met je baby of peuter naar het zwembad? Dat kan bij Zwembad de Koekoek. Uiteraard kun je komen zwemmen met je kindje tijdens de vrijzwemtijden, maar nog leuker is om met je kindje te komen spetteren tijdens de speciale baby- en peuterzwemtijden!

Het baby-/peuterzwemmen is vooral bedoeld om kinderen snel vertrouwd te laten raken met water. En wat ook heel belangrijk is: het versterkt de band tussen ouder en kind door bijvoorbeeld het continue huidcontact tijdens de les. Vanuit de peuterlessen kan je kind zo instromen in de reguliere zwemlessen.

Kleuterzwemmen

Ter voorbereidingen op de zwemlessen bij De Koekoek (het zwem-ABC of SuperSpetters) is er kleuterzwemmen. Kleuterzwemmen is iedere vrijdag en instromen is mogelijk!

Zwangerschapszwemmen

Ben je zwanger en wil je even genieten van dit bijzondere moment? Kom dan zwangerschapszwemmen bij De Koekoek! Er zijn allerlei oefeningen waardoor je heerlijk ontspannen thuiskomt, en waar je tevens wat aan hebt tijdens je bevalling.