Wij verzamelen de leukste vakantiekampen, zomerkampen, dagkampen, sportkampen, paardenkampen, musicalkampen en meer voor je! In de regio Veluwe, Stedendriehoek, de Achterhoek en Gelderland of gewoon heel stoer iets verder weg. Er zijn in heel Nederland zoveel leuke kampen voor kinderen. Dit lijken ons de allerleukste!

De leukste kampen voor kinderen

Er worden ook dit jaar weer verschillende kampen aangeboden, zowel dagkampen zonder overnachting als slaapkampen, en ze bieden allemaal leuke activiteiten en veel gezelligheid. Wij hebben de leukste voor je op een rijtje gezet. Je moet zelf alleen nog kiezen welk kamp het beste bij jouw kind past... Of je gaat lekker met het hele gezin, dat kan ook. 

Pony kampen op de Veluwe

Pony kampen
Als je plezier met pony’s zoekt en van avontuur houdt, zijn ze bij Ponyfarm Nijkerk er om je een geweldig programma aan te bieden met diverse activiteiten. Voor kinderen tussen 4 en 10 jaar organiseren zij mini-dagkamp, terwijl ze voor de leeftijdsgroep van 11 tot 15 jaar een hele dag vullen met spannende bezigheden. En als je een hele week lang wilt genieten van pony’s en tijd doorbrengen met je vrienden, bekijk dan zeker de ponyweekkampen. We beloven een onvergetelijke ervaring vol ponyplezier en avontuur!
Super gaaf! ➤

Ponykampen Manege Stal de Eik in Holten

Zomerkamp Paardenkamp
Manege Stal de Eik in Holten organiseert ook in de zomer van 2024 weer de allerleukste ponykampen! De kleinschalige ponykampen bij deze manege staan in het teken van leuke, gezellige en leerzame activiteiten. Elke dag ben je flink in de weer met de paarden en er is voor ieder wat wils. 
Meer weten? ➤

Summercamp Apeldoorn

De leukste zomerkampen
Het leukste zomerkamp in het Engels. Engels leren was nog nooit zo leuk. Bij het Summer Camp staat plezier voorop! Daarom is er naast de lessen Engels, ook veel ruimte voor spelen, bewegen, muziek en creatieve activiteiten. Natuurlijk allemaal in het Engels.
Meer weten? ➤

Hockeykamp bij AMHC Apeldoorn

Hockey kamp in Apeldoorn
Houdt jouw kind van hockey? Dan is een hockeykamp in de vakantie een supergoed idee. Dat kan o.a. in Apeldoorn met een 5-daagse of 3-daagse hockeykamp bij AMHC Apeldoorn.
Het kamp is voor iedereen van 6 t/m 15 jaar - het maakt niet uit of je al goed kunt hockeyen. Dus beginners en pro's... ze beleven allemaal een fantastisch kamp, spelen en trainen op hun eigen niveau en in hun eigen leeftijdsgroep.
Meer weten? ➤

Ubuntu sportkamp Apeldoorn

kampen in Gelderland op de Veluwe
Teamsport is bij uitstek geschikt om kinderen spelenderwijs zowel persoonlijk als sociale vaardigheden bij te brengen. Daar zullen zij de rest van hun leven ook buiten de sport profijt van hebben. Tijdens een 3- of 5-daags Summercamp leren toptrainers jou de vetste nieuwe skills, maar ook hoe je beter kunt samenspelen om zo nog meer plezier te beleven.
Meer weten? ➤

Zomerkampen Oxe in Deventer

Zomerkamp voor kinderen
Beleef een (st)oer kamp met het hele gezin In de bossen bij Deventer. Bijzonder aan het Oxerkamp is, dat er op de doordeweekse ochtenden met elkaar in het bos wordt gewerkt. Door de aanwezigheid van deskundige leiding kunnen ook jonge kinderen hieraan deelnemen. 's Middags is het tijd om heerlijk te spelen, te luieren of om erop uit te trekken en 's avonds brandt het kampvuur.
Meer weten? ➤

Jeugdkamp Veluwe

Jeugdkamp Veluwe kinderen op kamp in Gelderland
Heb jij zin om een week lang te kamperen aan de rand van een bos? Allerlei sporten en spellen op het terrein en in het bos te gaan doen? Te slapen in grote tenten met 7 of 8 andere jongens of meisjes van jouw leeftijd? Wakker te worden en uit te kijken over de weilanden en wie weet een jonge ree te zien? De dag te beginnen met een bijbelverhaal in de grote tent? Kortom: nieuwe vrienden of vriendinnen te krijgen waar je samen veel plezier mee kunt maken, maar ook mee over de Bijbel en God kunt praten?
Ga mee op Bijbelkamp! ➤

Meidenkamp in Beekbergen

Zomerkampen kinderen zomerkamp
Tijdens de meidenkampen van Back to the roots werken jullie samen met de paarden, ga je creatief aan de slag en ben je lekker veel buiten. Je leert meer over jezelf, waardoor je zelfvertrouwen groeit. Je maakt nieuwe vriendinnen en hebt vooral veel plezier!
De kampen duren 3, 4 of zelfs 5 dagen en zijn mét overnachting, want dan pas is het een écht kamp! In de kampen is er plek voor maximaal 8 meiden. Dit zorgt voor een fijne sfeer en aandacht voor iedereen. De kampen zijn speciaal voor onzekere meiden die het spannend vinden om op kamp te gaan of zich niet thuis voelen op een groot kamp.

Zomerkamp voor kinderen

Speciaal voor kinderen met lef, hebben wij kampen opgezocht in heel Nederland. Durf jij al iets verder op pad?

 

Zomerkampen voor kinderen

Vakantiekamp Gelderland

Leuke kampen voor een meisje of jongen van 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar of 8 jaar zijn er genoeg. In de omgeving van de Veluwe en de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Maar ook toffe kampen voor meisjes en jongens van 9 jaar, 10 jaar, 11 jaar of 12 jaar in Gelderland van de Noord-Veluwe tot de Achterhoek.Of durf je al wat verder ver, richting Overijssel of zelfs in héél Nederland op kamp? Dit kan vaak tijdens de schoolvakanties zoals de meivakantie, zomervakantie en herfstvakantie. 

Kies je voor jouw kind een kamp met of zonder overnachting? Wist je dat er al ook leuke dagkampen en dagactiviteiten zijn voor kinderen? En er is zoveel keuze: creatieve kampen, sportkamp, danskamp, muziekkamp, hockeykamp, ponykamp, musicalkamp, surfkamp, tenniskamp, taalkamp, zeilkamp, survivalkamp, een, tweedaagse of driedaagse kampen.

Welk kamp past het beste bij jouw kind? Ga vooral samen op zoek. Jij wilt je kind met een gerust achter laten en je kind moet er met veel enthousiasme naar toe. Succes met jullie zoektocht!

Liefs Judith