Gewoon een dagje binnen spelen bij een trampolinepark, indoorspeeltuin of zwemmen in een tropisch zwemparadijs kan heerlijk zijn! Vrijwel alle parken hebben wifi en gezellige horeca zodat mama en papa soms ook even kunnen ontspannen. We hebben de leukste indoor uitjes  je op een rijtje gezet! 

Bosbad Putten

Een dagje naar het Bosbad Putten betekent een dag vol waterplezier en genot! Bosbad Putten heeft deze zomer haar te gekke wildwaterbaan geopend! Absoluut de moeite waard om een bezoekje te brengen!

Zwembad de Koekoek

Kom naar Zwembad de Koekoek in Vaassen! Een kleinschalig zwembad met veel zorg voor de zwembadgasten. Ga met je kids heerlijk recreatief zwemmen, glij van de glijbaan en geniet! Ben je benieuwd naar onze ervaring? Lees alles over in mijn blog! 

Monkey Town Apeldoorn

Klauteren bij Monkey Town in Apeldoorn! Apen alarm! Kinderen kunnen bij Monkey Town klimmen, klauteren, door tunnels kruipen, glijden van diverse glijbanen, spelen met super Lego, ravotten in de ballenbak, springen op trampolines en voetballen of basketballen in de extra grote voetbalkooi. Verder is er een junglepad om doorheen te klimmen en een super hoge glijbaan om vanaf te glijden!

Krazy Kangeroo Apeldoorn

Jump er lekker op los bij Krazy Kangeroo in Apeldoorn! Gegarandeerd ene dagje fun! 

Krazy Kangaroo onderscheidt zich door:

  • De beste en nieuwste faciliteiten
  • Challenging activities
  • Chill atmosphere
  • Great food and drinks
  • Professionele begeleiding en veiligheid

Krazy Kangaroo biedt de complete “experience" voor beginnende tot gevorderde trampoline springer, begeleiders én toeschouwers. Ben je benieuwd naar onze ervaring? Je leest er alles over in mijn blog! 

Recreatiepark De Boshoek

Plan een dagje weg met je familie en/of gezin op de Veluwe. Ga een leuke activiteit doen, combineer met lekker eten en geniet van de gezelligheid! Ga voor een actief uitje en ga lasergamen, bowlen of ontsnap uit de escape room. 

Combineer jullie dagje weg met lekker eten! Kies voor de veelzijdige BBQ, ga lekker grillen of laat je verrassen door de chef! Het is allemaal mogelijk bij Recreatiepark De Boshoek! 

Street Jump Apeldoorn

Kom lekker jumpen bij Street Jump in Apeldoorn! Naast jumpen kun je ook het toffe spel NERF spelen (vanaf 7 jaar). NERF is hét populaire schietspel van dit moment. Street Jump heeft hiervoor een arena van meer dan 150 m2 ingericht en uniek NERF blacklight industrieel gedecoreerd. Er kunnen per spel 10 personen tegen elkaar ‘strijden’ met een NERF pijltjesgeweer. Hoe tof klinkt dat? 

Heggies Speelschuur

Heggies Speelschuur

Bij Heggies Speelschuur kun je met alle weertypes terecht! Binnenspeeltuin zorgt voor droog en warm speelplezier. Glijden van de glijbaan, zwemmen in de ballenbak, rodelen op de rodelbaan, en klimmen en rennen door de speelkooi, dit alles is mogelijk bij Heggies Speelschuur. Met mooi weer kunnen de kinderen ook lekker in de buitenspeeltuin spelen, skelteren over de camping, of voetballen op het sportveld. Ook is er een dierenweide aanwezig waar de beestjes kunnen worden gevoerd.

Terwijl jij lekker aan het spelen bent, kunnen ouders/begeleiders makkelijk lekker rustig zitten en genieten van een kopje koffie met iets lekkers of gebruik maken van de leeshoek en het gratis draadloos internet.