Kinderfeestje 9 jaar

Als je op zoek bent naar kinderfeestjes of toffe cadeautjes voor een 9 jarige dan zit je hier helemaal goed! Wij hebben heel veel toffe kinderfeestjes tips!

Maar ook een lijst met perfecte cadeautjes voor het feestvarkentje dat 9 jaar wordt.

Lees vooral verder >>

 

Tips voor kinderfeestje 9 jarige

Wij hebben ontzettend veel leuke kinderfeestjes op onze site staan voor een kinderfeestje op de Veluwe of in de Stedendriehoek en Achterhoek.

  • buiten activiteiten zoals speurtochten, schat zoeken, quad rijden, boogschieten of klimmen in een echt klimbos
  • sportieve feestjes met lasergamen, trampoline springen, speeltuinen of zwemmen
  • kinderfeestjes in de natuur of met dieren
  • maar ook interessante musea, high tea of creatieve workshops
  • of creëer je eigen thema of thuis feestjes

 

>> Kijk hier voor toffe feestjes!

 

Aftelkalender verjaardag 9 jaar

Verjaardag 9 jaar

>> Download onze aftelkalender!

 

Lees vooral ook verder voor cadeautips >>

 

De beste cadeaus voor 9-jarige

 

Cadeautips jongen 9 jaar

Ben je op zoek naar een cadeau voor een jongen van 9 jaar en kost het je moeite om iets te vinden? We helpen je op weg met onderstaande cadeau-ideeën voor jongens.

Wat vinden jongens op deze leeftijd leuk?

Je mag ze nog lekker kind noemen, al is de een wat volwassener als de ander.

Ze vinden het leuk om met vriendjes te spelen en daar kun je het cadeau natuurlijk op aanpassen.

Vergeet ook hun ontwikkeling niet. Deze kun je natuurlijk weer stimuleren met een van de leuke cadeau-ideeën die je op deze pagina terug kunt bekijken.

Misschien zie je ook al wat talent bij hem loskomen. Maak hier gebruik van door hem speelgoed te geven wat bij hem past, iets waarin hij niet geforceerd wordt.

In deze lijst met leuke cadeau-ideeën heb je een verscheidenheid aan cadeaus voorbij zien komen, allemaal even leuk voor een jongen van deze leeftijd.

Ben je op zoek naar iets waar hij samen met anderen mee kan spelen, zoals gezelschapsspellen? Of merk je dat hij liever alleen speelt?

Knutselpakketten of speelsets van LEGO of Hot Wheels bijvoorbeeld zijn dingen waar hij zelf heel goed mee overweg kan. Maar dat kan ook met vriendjes, net waar hij zin in heeft.

Ook hebben ze op deze leeftijd meer kennis van informatica of wetenschap, sommige jongens vinden dat ontzettend interessant.

Dus er zijn genoeg cadeaus te vinden waarbij ze helemaal op kunnen gaan in het spel en zo hun ontwikkeling stimuleren.

Cadeautips meisje 9 jaar

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een meisje van 9 jaar maar aarzel je nog of ze het wel leuk vindt of niet, blijf dan even doorlezen.

We hebben je geholpen met een lijst van leuke cadeau-ideeën waar je een meisje van deze leeftijd blij mee maakt. Daarbij hebben we rekening gehouden met de verschillende interesses die meisjes in deze leeftijdscategorie hebben.

Ze zijn nog steeds lekker kind en spelen het liefst met andere vriendinnetjes, dat kan zijn door samen een bordspel te doen of gewoon samen te knutselen.

Ook worden ze steeds zelfstandiger en gaan ze hun grenzen verleggen. Behaalde prestaties worden constant vergeleken met anderen. Om ze positief te blijven stimuleren en ze tevreden met henzelf te laten zijn, kun je daar het speelgoed op aanpassen.

Ineens is het niet meer zo moeilijk om leuk speelgoed te vinden, blijf dus nog even doorlezen voor onze cadeau-ideeën voor de meisjes!

Heb je een idee op kunnen doen om iets te kunnen kopen waarbij je iets geeft wat ze leuk vinden en tegelijkertijd hen stimuleert bij hun ontwikkeling?

Er zijn voornamelijk veel creatieve spellen en knutselpakketten te vinden voor meisjes, dat is namelijk wat ze vaak graag doen.

Om ze niet altijd binnen te laten spelen, kun je iets geven waarmee ze lekker buiten kunnen zijn en zich dan ook niet vervelen.

Ze kijken op naar hun vriendinnetjes en willen ze veel tijd met hen doorbrengen, daarvoor zijn bordspellen een uitkomst.

Maar ook spelen ze nog graag met iets waarin ze hun fantasie kunnen gebruiken zoals met iets van LEGO.

Elk meisje is weer anders en daar zul je je keus op aan moeten passen zodat ze echt wat heeft aan het cadeau en ook dankbaarheid leert.

Gelukkig is er weer volop keus om als cadeau aan te schaffen!

 

Fijne verjaardag!

 

 

 

Kinderfeestjes in Gelderland voor 9 jarigen

De regio Gelderland is bij Go-Kids verdeeld in meerder regio's.  Op deze pagina vind je leuke feestjes op de Veluwe en in de Stedendriehoek of Achterhoek. Maar kijk ook eens op Go-Kids Arnhem-Betuwe-Vallei voor nog meeer leuke uitjes in Gelderland.

 

 

Kinderfeestje Veluwe: Nijkerk, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Putten, Voorthuizen, Barneveld, Elburg en Epe

Of de wat kleinere plaatsen Terschuur, Garderen, Uddel, Heerde, Hoenderloo, Elspeet, 't Harde en Vaassen. Er zijn zoveel leuke feestjes te vinden.

Kinderfeestje in de Stedendriehoek: Van Apeldoorn, Deventer tot Zutphen

Of in de wat kleinere plaatsen Ugchelen, Beekbergen, Twello, Terwolde, Nijbroek, Olst, Raalte, Diepenveen, Bathmen, Loenen, Eerbeek, Brummen, Dieren of Voorst kom je ook genoeg leuks tegen

Kinderfeestjes Achterhoek: Vanaf Zutphen, Lochem, Hengelo (gld) tot Ruurlo

En in de wat kleinere plaatsen Laren, Vorden, Epse, Eefde en Gorssel is ook genoeg te doen!

Wat voor feestje ga jij vieren?

Log In