Kinderfeestje 5 jaar

Als je op zoek bent naar kinderfeestjes of toffe cadeautjes voor een 5 jarige dan zit je hier helemaal goed! Wij hebben heel veel toffe kinderfeestjes tips!

Maar ook een lijst met perfecte cadeautjes voor het feestvarkentje dat 5 jaar wordt.

Lees vooral verder >>

 

Tips voor kinderfeestje 5 jarige

Wij hebben ontzettend veel leuke kinderfeestjes op onze site staan voor een kinderfeestje op de Veluwe of in de Stedendriehoek en Achterhoek.

  • buiten activiteiten zoals speurtochten, schat zoeken, quad rijden, boogschieten of klimmen in een echt klimbos
  • sportieve feestjes met lasergamen, trampoline springen of speeltuinen
  • kinderfeestjes in de natuur of met dieren
  • maar ook interessante musea  of creatieve workshops
  • of creëer je eigen thema of thuis feestjes

 

>> Kijk hier voor toffe feestjes!

 

Aftelkalender verjaardag 5 jaar

Verjaardag 5 jaar

>> Download onze aftelkalender!

 

Lees vooral ook verder voor cadeautips >>

 

De beste cadeaus voor 5-jarige

5 jarigen zijn nog echte kleuters, zij gebruiken nog veel hun fantasie tijdens het spelen met hun speelgoed. Dat is goed voor de verstandelijke ontwikkeling, daar passen heel wat leuke speelgoedartikelen bij zoals sets van Lego City. Net als spellen waar ze met hun vriendjes mee kunnen spelen zodat ze leren samenspelen en delen.

De fijne motoriek wordt steeds belangrijker aangezien zij die nodig hebben om te kunnen leren schrijven, dat geldt ook voor hun concentratievermogen. En wat dacht je van een step, daar heb je hele goede coördinatie bij nodig. Laat maar lekker oefenen.

Voor de fijne motoriek zijn ook heel wat leuke cadeaus te vinden zodat ze die op een speelse manier kunnen verfijnen wat helpt bij hun ontwikkeling. Goede stiften zijn altijd welkom.

Cadeautips jongen 5 jaar

Op deze leeftijd kun je prima het eerste setje Playmobile kopen. Voertuigen van Playmobile zijn altijd goed. Ze kunnen hiermee heel goed een fantasie spel spelen. 

Dat is goed voor de verstandelijke ontwikkeling, daar passen heel wat leuke speelgoedartikelen bij. Net als spellen waar ze met hun vriendjes mee kunnen spelen zodat ze leren samenspelen. Leuke gezelschapsspellen zoals Halli Galli, Wie is het? of het bordspel Stef Stuntpiloot zijn daarbij ook een goede hulp omdat ze leren samen te spelen, maar ook dat verliezen niet erg is.

Voor de fijne motoriek zijn ook heel wat leuke cadeaus te vinden zodat ze die op een speelse manier kunnen verfijnen wat helpt bij hun ontwikkeling. Gips gieten en schilderen van auto's was hier een topper!

Cadeautips meisje 5 jaar

Meisjes van 5 jaar beginnen al echt een eigen smaak te ontwikkelen. De een houdt van spelen met mode-poppen en assecoires, de ander is liever aan het knutselen. De een speelt liever met speelsets van playmobile, de ander liever met huizen van lego. Vraag het even na, en dan zijn de mogelijkheden eindeloos.

Kies ook een cadeau uit waar ze hun ontwikkeling mee stimuleren en dan met name hun fijne motoriek, zelfs een fiets kan daarbij helpen. Maar ook diverse knutselsets.

Contact met de vriendinnetjes wordt steeds belangrijker, daar kun je je cadeaus voor het meisje ook op aanpassen. Gezelschapsspelletjes zoals Dromenbingo, Dansspel of de Spellendoos van Kaat zijn altijd een goede keus. Meisjes van 5 jaar spelen graag samen en dat wordt ook gestimuleerd. Ze leren veel van elkaars gedrag en verzinnen meer spelletjes om te doen dan als ze alleen zijn. 

 

Fijne verjaardag!

 

 

 

Kinderfeestjes in Gelderland voor 5 jarigen

De regio Gelderland is bij Go-Kids verdeeld in meerder regio's.  Op deze pagina vind je leuke feestjes op de Veluwe en in de Stedendriehoek of Achterhoek. Maar kijk ook eens op Go-Kids Arnhem-Betuwe-Vallei voor nog meer leuke uitjes in Gelderland.

 

 

Kinderfeestje Veluwe: Nijkerk, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Putten, Voorthuizen, Barneveld, Elburg en Epe

Of de wat kleinere plaatsen Terschuur, Garderen, Uddel, Heerde, Hoenderloo, Elspeet, 't Harde en Vaassen. Er zijn zoveel leuke feestjes te vinden.

Kinderfeestje in de Stedendriehoek: Van Apeldoorn, Deventer tot Zutphen

Of in de wat kleinere plaatsen Ugchelen, Beekbergen, Twello, Terwolde, Nijbroek, Olst, Raalte, Diepenveen, Bathmen, Loenen, Eerbeek, Brummen, Dieren of Voorst kom je ook genoeg leuks tegen

Kinderfeestjes Achterhoek: Vanaf Zutphen, Lochem, Hengelo (gld) tot Ruurlo

En in de wat kleinere plaatsen Laren, Vorden, Epse, Eefde en Gorssel is ook genoeg te doen!

Wat voor feestje ga jij vieren?

Log In