Kinderfeestje 11 jaar

Als je op zoek bent naar kinderfeestjes of toffe cadeautjes voor een 11 jarige dan zit je hier helemaal goed! Wij hebben heel veel toffe kinderfeestjes tips!

Maar ook een lijst met perfecte cadeautjes voor het feestvarkentje dat 11 jaar wordt.

Lees vooral verder >>

 

Tips voor kinderfeestje 11 jarige

Wij hebben ontzettend veel leuke kinderfeestjes op onze site staan voor een kinderfeestje op de Veluwe of in de Stedendriehoek en Achterhoek.

  • buiten activiteiten zoals speurtochten, schat zoeken, quad rijden, boogschieten of klimmen in een echt klimbos
  • sportieve feestjes met lasergamen, trampoline springen, speeltuinen of zwemmen
  • kinderfeestjes in de natuur of met dieren
  • maar ook interessante musea, high tea of creatieve workshops
  • of creëer je eigen thema of thuis feestjes

 

>> Kijk hier voor toffe feestjes!

 

Aftelkalender verjaardag 11 jaar

Verjaardag 11 jaar

>> Download onze aftelkalender!

 

Lees vooral ook verder voor cadeautips >>

 

De beste cadeaus voor 11-jarige

 

Cadeautips jongen 11 jaar

Hij zit nu in een leeftijdscategorie waarbij er veel voor hem zal veranderen, dus ook zijn interesses en de cadeaus voor een jongen van 11 jaar!

Hij is bijna zover om naar de middelbare school te gaan en afscheid te nemen van de basisschool.

Misschien is hij nog lekker kind en kan hij zich nog prima vermaken met speelgoed voor jongens, maar dat zal niet lang meer duren.

Het is mogelijk dat hij zich bewuster wordt van zijn uiterlijk en de kleding die hij draagt en wil hij er graag stoer uitzien. Ze kunnen zich namelijk superstoer voelen op deze leeftijd.

Ondanks dat hij nog steeds veel dingen met zijn vriendjes wil ondernemen, kun je als ouder ook veel tijd met hem doorbrengen. Quality time is nog steeds onmisbaar, vooral nu hij zo veel veranderingen doormaakt.

We hebben dus een mix van cadeau-ideeën voor je samengesteld en jij kunt bepalen welk speelgoed goed bij de jongen past.

Jongens in deze leeftijdscategorie verschillen van elkaar waardoor niet elk cadeau geschikt is om te geven. We hebben daarom verschillende speelgoedideeën neergezet zodat er altijd een goede keus bij zit.

Voor een jongen die graag dingen in elkaar knutselt of van wetenschappelijke experimenten houdt, staan er bouwsets in met een educatief tintje.

Maar ook voor jongens die graag buiten spelen is er genoeg te vinden. Een stoere step of accessoires waarbij hij met zijn vrienden partijtjes voetbal kan spelen. Om als gezin wat tijd door te brengen op een mooie dag zou je samen met hem kunnen gaan vliegeren zodat je tijd voor elkaar hebt.

De Nintendo Switch was wel het duurste cadeau wat in de lijst stond, maar waarschijnlijk ook het leukste cadeau om te geven.

Wil je iets minder uitgeven dan staan er natuurlijk ook andere cadeaus in beschreven. Je zult met al deze informatie een cadeau kunnen aanschaffen waar hij echt blij mee zal zijn.

 
 

Cadeautips meisje 11 jaar

Durf je het aan om een cadeau voor een meisje van 11 jaar te kopen? Dat kan wel eens lastig worden!

Op deze leeftijd hebben meisjes echt wel een eigen mening want ze komen steeds dichter bij de gevreesde puberleeftijd. Dus je wilt speelgoed geven waarvan je zeker weet dat ze er iets aan heeft en dat ze er ook blij mee is.

Daarom hebben wij je geholpen om deze lijst met goede cadeau-ideeën samen te stellen, of het cadeau nu voor haar verjaardag is of gewoon zomaar, er is altijd wel iets leuks te geven.

Heeft deze lijst je geholpen om leuk speelgoed of een cadeau te vinden? Is het iets wat ze voor school kan gebruiken?

Ze is zich aan het voorbereiden voor de middelbare school en alle cadeaus die je daarvoor geeft zijn handig.

Toch vinden meisjes het op deze leeftijd ook nog wel leuk om te knutselen of lekker buiten te spelen met de buurtkinderen. Gezelschapsspellen of activiteiten die met het hele gezin ondernomen kunnen worden vallen ook altijd wel in goede aarde.

Daarnaast vinden ze het belangrijk om goed voor de dag te komen en is het geven van een leuk kledingstuk ook een goed idee. Wees er wel van overtuigd dat je de juiste maat koopt en dat ze het ook echt gaat dragen. Ze krijgen steeds meer een eigen mening als het op kleding aankomt.

Maak je keus aan de hand van bovenstaande lijst om een leuk cadeau te kopen.

 

Fijne verjaardag!

 

 

 

Kinderfeestjes in Gelderland voor 11 jarigen

De regio Gelderland is bij Go-Kids verdeeld in meerder regio's.  Op deze pagina vind je leuke feestjes op de Veluwe en in de Stedendriehoek of Achterhoek. Maar kijk ook eens op Go-Kids Arnhem-Betuwe-Vallei voor nog meeer leuke uitjes in Gelderland.

 

 

Kinderfeestje Veluwe: Nijkerk, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Putten, Voorthuizen, Barneveld, Elburg en Epe

Of de wat kleinere plaatsen Terschuur, Garderen, Uddel, Heerde, Hoenderloo, Elspeet, 't Harde en Vaassen. Er zijn zoveel leuke feestjes te vinden.

Kinderfeestje in de Stedendriehoek: Van Apeldoorn, Deventer tot Zutphen

Of in de wat kleinere plaatsen Ugchelen, Beekbergen, Twello, Terwolde, Nijbroek, Olst, Raalte, Diepenveen, Bathmen, Loenen, Eerbeek, Brummen, Dieren of Voorst kom je ook genoeg leuks tegen

Kinderfeestjes Achterhoek: Vanaf Zutphen, Lochem, Hengelo (gld) tot Ruurlo

En in de wat kleinere plaatsen Laren, Vorden, Epse, Eefde en Gorssel is ook genoeg te doen!

Wat voor feestje ga jij vieren?

Log In