De 10 leukste zwembaden op de Veluwe

Heb je zin om met je kids een lekkere frisse duik te nemen in een zwembad? Go-Kids Veluwe heeft de 10 leukste zwembaden van de Veluwe voor je op een rijtje gezet. 

Zwemtip 1: Subtropisch zwembad Bosbad Putten

Een dagje naar het Subtropisch Bosbad in Putten betekent een dag vol waterplezier en genot! Heerlijk zwemmen, dat vindt ieder kind heerlijk. Daarnaast heeft Bosbad Putten een hele toffe wildwaterbaan! Uniek op de Veluwe!
>> Dit is leuk!

Zwemtip 2: Zwembad de Koekoek in Vaassen

Zwembad de Koekoek in Vaassen is een heerlijk zwembad om lekker recreatief te zwemmen of om op zwemles te gaan. Spring van de duikplank of glij van de toffe glijbaan.
In de zomer kun je hier heerlijk buiten spelen met water in het toffe spraypark. Een veilige waterspeelplaats met de meest uiteenlopende spuitelementen, fonteinen en leuke waterspeelattributen. Het buitenterrein is naast het SprayPark voorzien van een heerlijke ligweide met ligbedden en parasols en voor de kinderen heel veel speelplekken en zelfs een airtrampoline. 
>> Meer info!

Zwemtip 3: Zwembad Caluna

Wil je gezellig komen zwemmen, trainen of spetteren met je kindereren of kleinkinderen? Kom dan naar Zwembad Calluna in Ermelo! Zwembad Calluna beschikt over verschillende baden met uitgebreide mogelijkheden! 
Het recreatieve deel beschikt over een 40 meter lange glijbaan die voor het grootste gedeelte buiten het gebouw om gaat, hoe cool klinkt dat?
>> Meer info!

Zwemtip 4: Zwembad de Brake in Nunspeet

Een subtropisch zwembad met glijbaan en bubbelbad. Binnenkort vernieuwd!!!
>> Meer info!

 

Strandjes en zwemplassen

Zwemmen jullie graag in de buitenlucht? Dan hebben we de leukste zwemplassen en waterspeelplekken van de Veluwe voor kinderen voor je op een rijtje gezet.
>> Check ze hier!

Zwembad Veluwe

Zwemtip 5: Zwembad de Berkenhorst in Kootwijk

Op vakantiepark De Berkenhorst in Kootwijk ligt het Zwembad De Berkenhorst. Dit zwembad is ook door niet vakantiegangers te bezoeken. Het is een echt zwemparadijs met stroomversnellingen, een spectaculaire glijbaan, hot whirlpool, een Turks stoombad en aprt kleuterbad. Dit zwembad is mooi overzichtelijk waardoor het perfect is voor gezinnen. Je kunt in het zwembad ook je kinderfeestje vieren!
>> Klein maar fijn!

Zwemtip 6: Bosbad Lunteren

Het Bosbad is een echt familiebad. Alle voorzieningen zijn daar op gericht: aparte gedeeltes voor peuters met water van 10 - 30 cm diep; veel water van ongeveer 1 meter diep als speeldomein voor de jeugd; via de trap kom je in het diepe bad, waar je in het water lekker kunt ravotten met de banden en plastic matten.
>> Heel gezellig!

Zwemtip 7: Europarcs Resort Veluwemeer Nunspeet

Als het lekker weer is, is het buitenzwembad van Europarcs Resort Veluwemeer een prima plek om je te vermaken met een speciaal gedeelte voor de kleintjes, Koel lekker af in het frisse water, of neem plaats op de strandstoelen om van de zon te genieten! Ook beschikt het resort over een eigen zandstrand. Door het ondiepe water kan iedereen hier veilig spelen!
>> Kom ook!

Zwembad op de Veluwe

Zwemtip 7: Zwembad de Hokseberg in 't Harde

Zwembad de Hokseberg beschikt over een ruim aanbod aan faciliteiten.  Bij de Hokseberg kun je terecht met het hele gezin! Van wedstrijdbad tot peuterbad en ligweide. Spetterpret voor het hele gezin. 
>> Kom langs!

Zwemtip 8: Zwembad de Heuvelrand in Voorthuizen

Gezellig met vrienden, vriendinnen of familie naar het zwembad. Ga samen ravotten en spelen in het water, of ontspan op de kant terwijl de kinderen in het water aan het spelen zijn en beleef de leukste tijd bij de Heuvelrand in Voorthuizen!
>> Meer weten?

Zwemtip 9: Zwembad de Veluwehal in Barneveld

De Veluwehal heeft twee zwembaden. Het wedstrijdbad heeft een afmeting van 25x13 meter en er is een instructiebad met een afmeting van 15x11 meter. Er is een apart peuterbad met verschillende sproeiers. 
>> Kom spetteren!

Zwemtip 10: Zwembad het Oosterbosbad in Barneveld

Wil je in de zomer genieten van een dagje zwemplezier met het gezin of vrienden? Dan ben je bij Het Oosterbosbad in Barneveld aan het juiste adres. Zij beschikken over drie zwembaden waar jong en oud zich kunnen vermaken. 
>> Dat wordt genieten!

Zwembad Veluwe

Bonus tip waterfun

Niet helemaal zwemmen, maar wel veel waterfun! I

Recreatiepark 't Smallert in Emst

In Emst (bij Epe) ligt gezinspark 't Smallert. Een bijzonder park waar een hoop te beleven is, voor jong en oud. Door de combinatie van een forellenkwekerij, visvijvers, een speeltuin, een kaarsencadeaushop en een (dag)restaurant is er voor iedereen wel iets leuks te doen! Natuurlijk kunnen de kinderen zich ook uitleven op trampolines, spectaculaire glijbanen, varen met een pontje over het water, stapstenen en klimtoestellen. 
>> Meer weten?

Lees ook:

 

Log In