Onze Go-Kids reporters Noud en Jari werden door Play-in uitgenodigd om de nieuwe indoor minigolf te komen testen. Deze jongen zijn gek op midgetgolfen dus ze keken enorm naar het uitproberen van deze nieuwe mini golfbaan. 

Urban Crazy Mini Golf

We werden vriendelijke ontvangen bij de receptie van Play-in waar we de uitleg en de balletjes kregen. Ze wensten ons veel plezier, en dat hadden we! Want wat werden we verrast, telkens weer. Wat direct opvalt als je binnen komt is dat dit geen gewone midgetgolf is. Het is een interactieve baan, supermooi aangekleed in een industriële sfeer met obstakels die je echt niet eerder hebt gezien. De mooie kleuren en de uitdagende obstakels spreken direct aan. Als je van spelletjes houdt, dan kom je onderweg wel wat bekende spellen tegen.  

Play-in Utrecht Urban Crazy Mini Golf

Tip: trek de kinderen een wit shirt aan, of een neonkleur die lekker oplicht in blacklight voor een extra leuke beleving!

Met elkaar en tegen elkaar

We gingen van start met onze golfclub en golfballen en probeerden in zo min mogelijk slagen de bal in de holes te krijgen. De jongens waren gewend om elke baan na elkaar te spelen. Bij deze Urban Crazy Mini Golf speel je soms ook direct tegen elkaar, waardoor je tegelijk speelt. Hoe leuk is dat? Het leuke is dat er naast de golfskills ook andere vaardigheden benodigd zijn voor deze baan, wat het ook voor de wat mindere goede golfers erg leuk en aantrekkelijk maakt. Van bruggen tot tunnels, elk obstakel zorgt voor een nieuwe en andere uitdaging. Zo is het echt een leuk uitje voor het hele gezin. 

Urban Crazy Mini Golf Play-in Utrecht
Wat ik als ouder zelf ook heel leuk vond, was dat er bij sommige opdrachten ook verschillende gradaties waren. Dus voor de kinderen was het goed haalbaar en voor de volwassenen kwam er nog een schepje bovenop. Hierdoor krijgen de kinderen ook een kans om echt te winnen! 

Unieke opdrachten

We hebben opdrachten gezien die we nog nooit eerder bij een midgetgolf of minigolf hadden gezien. Van een mega tafelvoetbalspel tot een levensgroot onderuit spel. Het ziet er allemaal even mooi uit en ook de geluidseffecten zijn erg passend en gaaf. 
Bij elk spel staat een duidelijk uitleg wat de bedoeling is, waardoor het makkelijk te spelen is. 
Urban Crazy Mini Golf Play-in Utrecht
Natuurlijk willen we ook de verrassing niet helemaal wegnemen, want we raden jullie echt aan om het echt zelf te gaan spelen! Het is zo leuk!

Combineer het met andere activiteiten bij Play-in

De Urban Crazy Mini Golf is een geweldige ervaring voor gezinnen. Wij waren ongeveer 35 minuten onderweg om deze gave baan van 12 holes te lopen. De baan is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.
Na afloop van de baan kun je terecht in de Sky-bar om nog even na te genieten onder het genot van een drankje en een hapje.

We adviseren om te reserveren, zo voorkom je teleurstelling. Natuurlijk kun je deze activiteit ook combineren met een van de andere activiteiten bij Play-in. Als je meerdere activiteiten boekt op dezelfde dag, ontvang je ook korting. 

Play-in Utrecht