Fabriek Woerden
Oostzee 8, 3446CH Woerden

Bij Indoor Speelparadijs De Pretfabriek Woerden kan je heerlijk genieten van een dagje Indoor Spelen. Speelplezier voor heel het gezin!

Gooien met verf

In de creatieve werkplaats bij De Fabriek krijg je de vrijheid om je creatieve kant te ontdekken en te uiten met verf. Gooien met Verf.nl organiseert leuke en leerzame workshops waarbij je door te gooien, spetteren, spuiten, druppelen, mikken en gieten een uniek schilderij creëert. Of je nu jong of oud bent, met of zonder schildertalent, iedereen kan op deze manier zijn eigen kunstwerk maken. Na een korte uitleg ga je zelfstandig aan de slag, met tips en ondersteuning van ons gedurende het proces. Het eindresultaat is altijd verrassend! De Gooien met Verf workshops duren ongeveer 1,5 uur.

Gooien met verf Fabriek Woerden
Gooien met verf >

Getest door Go-Kids reporters

Wij hebben met ons gezin deelgenomen aan de workshop 'Gooien met verf' bij de Pretfabriek in Woerden. Wat een ontzettend leuke ervaring was dat! De workshop 'Gooien met verf' bij de Pretfabriek in Woerden is een fantastische manier om je creatieve kant te ontdekken. Of je nu een ervaren schilder bent of nog nooit een kwast hebt aangeraakt, deze workshop is voor iedereen geschikt. Wil je weten hoe wij dit beleefd hebben?
Review Gooien met verf >

Golf in the dark

Houden jullie van midgetgolfen? Ga dan eens een gezellig een potje golfen bij Fabriek Woerden. De prachtige indoor attractie heeft een baan in het donker, waarbij het decor oplicht: een echte Golf in the Dark sensatie. Trek voor een optimale sensatie dan ook een wit shirt aan, je zult zien hoe gaaf de effecten zijn.

De 18 holes golfbaan is overdekt, leuk voor kinderen én volwassenen, een ideaal gezinsuitje. Het spel duurt ongeveer 60-90 minuten en kan gespeeld worden vanaf 2 personen.
Golf in the Dark Fabriek Woerden

De baan is het meest geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Kinderen onder de 8 jaar zijn ook welkom, maar zij kunnen het soms als wat spannend ervaren, doordat het donker is, er spannend geluid is en het decor beweegt. 
Golf in the dark >

Indoor Speelparadijs De Pretfabriek Woerden

Deze leuke activiteiten zijn ook te combineren met het spelen bij Indoor Speelparadijs De Pretfabriek, op dezelfde locatie. 
Reserveer je bezoek!

Kinderfeestjes bij de Fabriek 

Binnenkort een jarige thuis? Bij de Fabriek in Woerden kun je uiteraard ook je kinderfeestje vieren. Je kunt een kinderfeestje Golf in the Dark of Gooien met verf kiezen evt. in combinatie met het spelen bij Indoor Speelparadijs De Pretfabriek of Silent Disco. Er zijn geheel verzorgde feestjes die je geheel naar wens kunt uitbreiden én een thema kunt toevoegen. 
Kinderfeestje

Horeca

Pretfabriek is ook een kindvriendelijke plek om uit eten te gaan met het gezin. Je kunt dineren in een gezellige ambiance terwijl de kinderen heerlijk kunnen spelen in de overzichtelijk binnenspeeltuin.

De menukaart is kindvriendelijk met voor de volwassenen ook heerlijke borrelplanken en eenvoudige maar goede gerechten. En dat alles voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, binnen een gezellige ambiance.

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor