Een kinderfeestje bij De Pretfabriek  is het allerleukste feest! Aldus Noud van 7 die zijn kinderfeestje bij De Pretfabriek in Woerden mocht vieren! Logisch ook, wij vierden het Super Pretfeestje met zijn vriendjes. 

Er is er één jarig!

Er stond een prachtig versierde verjaardagstafel voor ons klaar. We begonnen de middag met taart, limonade en het uitpakken van de cadeautjes.  We hadden er zelf voor gekozen om taart mee te nemen, fijn dat dit kan!

Enorm veel speelplezier

De kinderen hebben zich de hele middag enorm vermaakt. De kinderen noemden allemaal iets anders op wat ze het leukst vonden. Er zijn meerdere trampolines waar ze om de beurt en samen op hebben gesprongen, de ene truc was nog mooier dan de andere. Om even bij te komen van al het springen hebben de jongens een mooi kasteel gebouwd van de mega bouwblokken op de speelzolder. Daarna zijn ze met de sleetjes van de rodelbaan geleden, ook echt één van de favoriete activiteiten. De kinderen reden rond op grote paarden en er is ook een autobaan met allerlei trapauto's. En natuurlijk werd er ook veel geklommen en geklauterd in de klimfaciliteiten, gesproken op het springkussen en werden er ballen verzameld en geschoten met de luchtdrukkanonnen. Voor de kinderen die het iets rustiger aan wilden doen, waren er ook kleurtjes en kleurplaten en wat knutselactiviteiten klaargezet. En welke glijbaan ze het liefst deden? De superstijle glijbaan was de favoriet! Bijna kaarsrecht roetsjten ze naar beneden!

 

Voor de iets kleinere kinderen is er een apart peutergedeelte. Fijn dat de kleinsten ook ongestoord en veilig kunnen spelen.  

Aan het einde van de middag hebben de kinderen nog genoten van een kidsmenu (echt een goed bord vol!). Daar waren ze wel aan toe na al dat drukke spelen. 

Super Pretfeestje

Het Super Pretfeestje bestaat uit een middag vol plezier;

  • Eigen mooi versierde verjaardagstafel
  • Spelen in de Pretfabriek
  • Verjaardagsmenu: friet + snack, een pannenkoek of poffertjes
  • 2x limonade
  • Zakje snoep of chips per kind
  • Cadeautje voor de jarige
  • Leuk extraatje

Het pakket is nog uit te breiden met taart, muffins of onbeperkt limonade. Neem je liever zelf je taart mee? Dat behoort ook tot de mogelijkheden.

Verjaardagstafel

Reserveer een kinderfeestje

Het reserveren op de website gaat supermakkelijk. In het scherm kun je direct zien welke data en tijden beschikbaar zijn. Je geeft het aantal kinderen en begeleiders op, kunt de verschillende opties kiezen, door het feestje aan te vullen met evt. extra activiteiten en kiezen of je gebruik maakt van bijv. onbeperkt limonade of taart.

Kinderfeestje Pretfabriek

Echt een aanrader!

De kinderen hebben zich geweldig vermaakt. En wij als ouders? Wij voelden ons enorm ontzorgd. Het feestje was compleet verzorgd, de indoorspeeltuin is erg overzichtelijk en aan alles is gedacht. Het personeel is ook erg vriendelijk en de koffie is lekker. 
De Pretfabriek is met de auto goed bereikbaar, ligt vlakbij de snelweg A12 en beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid. 

Wil je een indruk van de Pretfabriek? Hun mascotte Hi-5 laat het je zien in het filmpje hieronder. 

Deze blog is geschreven door Lianne van Go-Kids Utrecht & Amersfoort