Doe jij ook mee met Halloween? In de week van 31 oktober 2024 mag je je namelijk verkleden en een dag lang lekker griezelen en snoepjes verzamelen langs de deuren. Er worden ook in jouw buurt leuke activiteiten georganiseerd omtrent Halloween, zie hieronder het overzicht in de regio Utrecht & Amersfoort.

Wat mag er niet ontbreken tijdens Halloween?

Wij hebben vast een boodschappenlijstje voor je gemaakt. Klik op de oranje items voor onze leuke tips!

Halloween activiteiten 2024

Halloween discozwemmen in Woerden 2024

Ga Halloween discozwemmen bij Woerdensport Batenstein in Woerden! Op vrijdag 25 oktober 2024, in de herfstvakantie, kun je komen Discozwemmen in Halloweenthema vanaf 19:30 uur.
Halloween Discozwemmen
HalloweenZwemmen Woerdensport Batenstein Woerden

Halloween bij Bounce Valley Houten

Op 31 oktober wordt er Halloween gevierd bij Bounce Valley Houten. Overdag is het ‘a little bit scary Halloween’ en kun je verkleed gaan griezelen tijdens het Jumpen. Vanaf 18:30 wordt de spanning opgevoerd en wordt het ‘Really scary Halloween’. Reserveer tickets, er is geen meerprijs van toepassing.
Bounce Valley Houten

Griezelige Gasten op Kasteel de Haar

Het spookt deze herfst op Kasteel de Haar. Er werd een groot gemaskerd bal behouden op het kasteel. Er waren veel echte griezels, iedereen was verkleed. Opeens waren de Griezelige Gasten verdwenen. De gastheer van de avond, Vampier Etienne, zoekt, maar kan de Griezelige Gasten nergens vinden. Hij is nu op zoek naar dappere griezelspeurders om zijn gasten te vinden en het mysterie op te lossen. Kom jij meehelpen, zodat Vampier Etienne zijn Griezelige gasten terug kan vinden? De speurtocht is gratis verkrijgbaar bij een Kasteelbezoek van 19 oktober tot en met 15 november 2024. 
Griezelige Gasten >

Halloween bij Kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn

Net buiten de regio, maar echt een gave tip: tot en met de herfstvakantie is het Halloween bij Kinderpretpark Julianatoren. Met Halloween is het een heel klein beetje griezelig in Kinderpretpark Julianatoren. Geniet van de attracties in herfst en halloweensfeer. Het park is prachtig versierd met honderden pompoenen, maiskolven en strobalen. 
Halloween >

Halloween Emiclaer Amersfoort 2024

Bij Winkelcentrum Emiclaer zijn weer verschillende Halloween activiteiten dit jaar!

  • Linnen snoepzakjes maken > zaterdag 26 oktober, 12.00 tot 16.00 uur.
  • Lampion met lichtjes maken / versieren > woensdag 30 oktober 2024, 12.00 tot 16.00 uur. 
  • Schminken > donderdag 31 oktober 15.00 tot 19.00 uur. 
  • Verhalenverteller > donderdag 31 oktober 18.30 uur. 
  • Halloween optocht > donderdag 31 oktober vanaf 19.00 uur
  • Pancake party bij The blueberry > donderdag 31 oktober 18.15 uur

Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website van Emiclaer. 
Halloween bij Emiclaer >

Halloween op het Mereveldplein in De Meern

Op zaterdag 26 oktober organiseren ze een spannend Halloween event voor jong en oud van 11:00 uur tot 15:00 uur! 

  • Doe mee aan de Halloween speurtocht en ga op zoek naar alle griezels die zich hebben verstopt in ons winkelcentrum. Kun jij ze allemaal vinden?
  • Durf jij het aan om een bezoekje te brengen in het Spookhuis in de Schalm?
  • Laat je schminken en verander in een echte griezel!

Pompoensnijden bij De Bosrand Woerden

Op woensdag 23 oktober kun je bij Tuincentrum De Bosrand in Woerden een griezelige Halloweenpompoen maken! Tussen 13.030 uur en 16.00 uur is er wederom deze leuke workshop, special voor kinderen. Inschrijven is niet nodig.
De kosten voor de activiteit zijn € 5,00 per kind inclusief iets lekkers. 
Pompoensnijden

Halloween Houten 2024

In Houten wordt meerdere dagen Halloween gevierd. Op de website zijn adressen beschikbaar waar je iets bijzonders of leuks kunt zien tijdens Halloween. Het wordt gevierd op 31 oktober, 1 en 2 november 2024.
Bekijk de routes of meld je aan via onderstaande button. 
Halloweenroute Houten Halloween

Halloween Leidsche Rijn centrum 2024

Op 25 oktober 2024 is weer de Halloween Speurtocht in Leidsche Rijn Centrum. Kom je in je engste outfit en doe je mee? Van 15:30 uur tot 19:00 uur ben je welkom! Wat is er te doen?
- Halloween speurtochten
- Vuurspuwershow (Hof van Bern om 19.00 uur)
Halloween Leidsche Rijn Centrum

Kinderwerkplaats Hornbach

Bij Hornbach in Nieuwegein staat een toffe workshop op het programma. In de kinderwerkplaats (4-10 jaar) wordt een Halloween project gemaakt! Van 10:00 tot 16:00 uur op 26 oktober kun je terecht. 
Kinderwerkplaats

Halloween feestartikelen

Halloween Maarssen 2024

In verschillende wijken in Maarssen wordt jaarlijks Halloween gevierd. Dit jaar zal het plaatsvinden op zaterdag 26 oktober 2024. Bekijk de pagina voor de wijken Duivenkamp, Fazantenkamp, Pauwenkamp, Zebraspoor, Boomstede, Reigerskamp, Spechtenkamp.
Halloween Maarssen 

Halloween Soesterberg 2024

Halloween Soesterberg is een jaarlijks evenement dat plaatsvindt tijdens de Halloween-periode. Het evenement is gericht op het creëren van een angstaanjagende en spannende sfeer voor mensen van alle leeftijden en wordt gehouden op 26 oktober van 19.00 tot 20.00 uur.
Halloween Soesterberg

Pompoenboerderij Puur van 't Land

Bij deze pompoenboerderij koop je de mooiste pompoenen in de regio. Op 26 en 27 oktober 2024 ben je van 10:00 tot 16:00 uur welkom voor het pompoen snijden. Maak jij de mooiste creatie? 
Pompoenboerderij Puur van 't Land
Pompoen snijden

Halloween films 2024

We hebben leuke tips voor Halloween films op dvd of Netflix opgezocht. Kom alvast in de stemming of doe nog inspiratie op voor je kostuum voordat je de straat op gaat. 
Halloween films

Natuurlijk is deze lijst nog lang niet compleet. Heb je een tip? Mail dan naar utrecht@go-kids.nl en we voegen het toe aan de lijst.