De top 8 leukste clubs

Ben jij op zoek naar een te gekke club voor jou kind? Maar weet je nog niet zo goed wat voor een club? Een sportclub, ballet of liever gewone dans, paardrijden of een creatieve club?
Van een clubje na schooltijd moet je kind blij worden, energie krijgen en met veel plezier en enthousiasme naar toe gaan. Er wordt al genoeg gevraagd en verwacht van de kinderen in het dagelijks leven, dus hoe fijn is het dan om tussendoor even te kunnen ontspannen door iets te doen waar je plezier in hebt!

Er is in de regio Utrecht & Amersfoort van alles te doen, de keuze is reuze! Ik kan mij dan ook goed voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Go-Kids heeft dan ook voor jullie de leukste clubs op een rijtje gezet. Wel zo gemakkelijk toch!

Veel plezier met kiezen.

Monkey Moves: Apeleuke Multisportlessen

Ken jij Monkey Moves al? Bij Monkey Moves leer je 11 sporten bij 1 club, met gegarandeerd klauteren, klimmen, muziek en een hoop plezier! Vanaf 18 maanden kan je dreumes al starten. En het fijne is dat er altijd een vaste, gezellige groep is, met veel individuele aandacht. Je kunt met je uk ouder- en kind lessen volgen, een fijn moment voor zowel ouder als kind. Is jouw kind al wat ouder? Dan zijn de multisportlessen helemaal te gek!

Meer weten? Monkey Moves kun je vinden in Amersfoort, Utrecht en Zeist.

Fit Family Utrecht

Ben jij op zoek naar een club waar zowel jij als je kind samen aan de slag kunnen? Neem dan eens een kijkje bij Fit Family. Doe samen met je kind mee met de wekelijkse workout en geniet van jullie quality time. Jij als ouder wordt flink uitgedaagd tijdens de oefeningen, en de kinderen genieten van de leuke spelelementen en competitie. Een win-win situatie dus! Ben jij benieuwd hoe ik met mijn dochter dit toffe concept ervaren heb? Lees dan de blog!

Volg Freerunlessen bij Jump-in

Jump-in beschikt over een trampolinepark met een oppervlakte van meer dan 3000m2, met de beste trampolines zodat jij die vette jumps kunt maken! Vindt jouw kind het geweldig om te springen op een trampoline? Denk dat eens aan de Freerunlessen bij Jump-in en leer de tofste sprongen! 

Kom sporten bij The Sport Box

The Sport Box is een indoor sporthal gevestigd in een urban loods in Utrecht. Zij bieden verschillende groepsactiviteiten aan voor zowel jong als oud. Hoe tof is het om Beachvolleybal te leren van echte Eredicisie spelers? Of misschien is de Bossaball club wel wat voor jouw kind? De lessen worden aangeboden in groepsverband. Met af en toe een leuk toernooi naast de trainingen. 

Lekker swingen bij EDC Dans in Zeist

Wordt jouw kind gelukkig van dansen? En begint hij/zij al te bewegen bij de eerste tonen van de muziek? Misschien is EDC Dans in Zeist dan wel wat voor jouw kind. 

Paardenliefhebbers opgelet!

Heb jij een paardenmeisje- of jongen in huis? Dan kun je bijna niet om een manege heen. Zijn jullie nog op zoek naar een fijne plek om paard te leren rijden? Kijk dan eens bij Manege & Pensionstal De Mallejan.

Zelfverdediging voor kinderen

Kan jouw kind wel wat training gebruiken om emotioneel sterker en weerbaarder te worden? Neem dan eens een kijkje bij De Warrior Academy.

Word een prima Ballerina!

Vanaf 3 jaar zijn de kids welkom om balletlessen te komen volgen. Weet je niet zeker of dit bij jouw kind past? Kom dan gewoon eens een proefles volgen bij Class Ballet en ontdek het zelf!

 

Zijn er clubs die absoluut niet mogen ontbreken in deze lijst? Laat het mij dan weten door een mail te sturen naar Utrecht@Go-Kids.nl