Ontdek de leukste sporten bij Monkey Moves! 

Bij Monkey Moves ga je met maar liefst 11 verschillende sporten aan de slag, je hoeft dus niet meteen te kiezen. Hoe leuk en fijn is dat!

Al vanaf 18 maanden kan je kind bij Monkey Moves starten met dreumesgym , waarbij de ouders de gehele les betrokken zijn.
Tevens biedt Monkey Moves peutergym (3 tot 4 jaar), kleutergym (4 tot 6 jaar) en multisportlessen voor basisschoolkinderen (6 tot 9 jaar). Tijdens deze lessen wordt er volop aandacht besteed aan de 11 verschillende sporten en wordt een kind voorbereid op individuele- en teamsportlessen.

Doordat er overlap in de leeftijden zit, kan iedere apekop zich ontwikkelen en uitgedaagd worden op zijn eigen niveau.

Vaste trainer(s) bij Monkey Moves

Bij Monkey Moves worden de lessen aangeboden door vaste trainers.  Individuele aandacht staat hoog in het vaandel bij Monkey Moves waardoor het kind samen met de trainer kan werken aan een optimale ontwikkeling. Daarom zijn de lessen klein.  

Enthousiaste bewegingswetenschappers, fysiotherapeuten, psychologen en docenten stellen het programma met zorg samen, waardoor de lessen van Monkey moves perfect aansuiten bij wat jouw apekop nodig heeft.

Elke 3 weken biedt het programma van Monkey Moves een andere sport aan, met tussendoor een aantal themaweken, er is dus genoeg variatie!

Mokey Moves Locaties in de regio Zeist

In de regio Zeist vind je Monkey Moves op meerdere plekken terug. Hieronder vind je een onverzicht.

Let op! In verband met Corona worden de lessen op dit moment alleen buiten aangeboden. Klik hier voor een overzicht van de huidige alternatieve outdoorlocaties.

-Gymzaal Nicolaas Beetslaan, Nicolaas Beetslaan 31, Zeist

Meer informatie en lestijden vind je hier

-Sporthal De Koppeling, De Clomp 1918, Zeist

Meer informatie en lestijden vind je hier

-Gymzaal Bizonpark, Woudenbergseweg, Zeist

Meer informatie en lestijden vind je hier

 

Wist je dat je bij Monkey Moves ook de leukste kinderfeestjes kan vieren?

Website