Ontdek de leukste sporten bij Monkey Moves! 

Bij Monkey Moves ga je met maar liefst 11 verschillende sporten aan de slag, je hoeft dus niet meteen te kiezen. Hoe leuk en fijn is dat!

Al vanaf 18 maanden kan je samen met je kind bij Monkey Moves starten met dreumesgym (tot 3 jaar) en peutergym (3 tot 4 jaar), ouders worden hierbij de gehele les betrokken.  Tevens biedt Monkey Moves kleutergym (4 tot 6 jaar) en multisportlessen voor basisschoolkinderen (6 tot 9 jaar). Tijdens deze lessen wordt er in een jaar volop aandacht besteed aan de 11 populairste sporten van Nederland. 

Doordat er overlap in de leeftijden zit, kan iedere apekop zich ontwikkelen en uitgedaagd worden op zijn eigen niveau.

Vaste trainer(s) bij Monkey Moves

Bij Monkey Moves worden de lessen aangeboden door vaste trainers.  Individuele aandacht staat hoog in het vaandel bij Monkey Moves waardoor het kind samen met de trainer kan werken aan een optimale ontwikkeling in vaste en kleine groepen.

Enthousiaste bewegingswetenschappers, fysiotherapeuten, psychologen en docenten stellen het programma met zorg samen, waardoor de lessen van Monkey moves perfect aansluiten bij wat jouw apekop nodig heeft.

Elke 3 weken biedt het programma van Monkey Moves een andere sport aan, met tussendoor een aantal themaweken, er is dus genoeg variatie!

Elke les begint met een apeleuk warming-up dansje (waar ouders aan mee mogen doen). Er is altijd veel muziek en standaard een klim- en klauter parcours. 

Mokey Moves Locaties in de regio Amersfoort

Monkey Moves Amersfoort heeft 4 locaties. Hieronder vind je een overzicht. Klik verder voor meer informatie en het boeken van een GRATIS proefles. 

-Hoogland, gymzaal de Neng

Voor meer informatie en tijden klik hier

-Amersfoort Soesterkwartier, gymzaal de Twentseweg

Voor meer informatie en tijden klik hier

-Amersfoort Vathorst, gymzaal De Brink

Voor meer informatie en tijden klik hier

-Amersfoort Kattenbroek, gymzaal de Dopheide 

Voor meer informatie en tijden klik hier

-Leusden, gymzaal de Korf 

Voor meer informatie en tijden klik hier

-Leusden, gymzaal Atria

Voor meer informatie en tijden klik hier

Website