Kom springen in één van de grootste trampolineparken van Europa! Je moet hier gewoon een keer gesprongen hebben! Dit park is ook zeer geschikt voor tieners, jongvolwassenen en volwassenen. Dus fun for all, het hele gezin!

Het park beschikt over de nieuwste en beste trampolines, met alle onderdelen waar je maar van kan dromen. Daarnaast zijn er highperformance trampolines, geschakelde trampolinevelden, dodgeball, jumptower en een tumblinglane, air bag, foampits, slackline, evenwichtsbalken en watertrampolines. Hoe tof is dat! Vanaf 7 jaar mag je komen springen. Ben je onder de 12 jaar, maar wil je graag mee springen? Kom dan mee met je broertjes en zusjes tijdens de mini-jumptijden. 

Ook voor de papa's, mama's en/of verzorgers is dit een te gekke plek om je te vermaken. Kijk je toch liever toe? Kom dan genieten van heerlijke kwaliteitskoffie, lekkere drankjes, broodjes en snacks op het 5 meter hoge terras. Vanaf hier heb je een geweldig uitzicht op het gehele springpark! Een fijne plek om te ontspannen en te genieten. 

Naar de website