De scholen zijn weer begonnen. Een nieuw schooljaar betekent ook een nieuw Club en verenigingsjaar! Vaak wordt er gedacht aan sport, maar daarnaast zijn er ook leuke muzikale of creatieve mogelijkheden. Wij zetten de leukste clubs voor je op een rijtje!

1. Monkey Moves in Utrecht & Amersfoort

In één seizoen neemt Apiede kinderen mee in de kennismaking met de 11 populairste sporten van Nederland (Handbal, Rugby, Turnen, Tennis, Basketbal, Atletiek, Freerunnen, Judo, Hockey, Volleybal en Voetbal). Elke week gegarandeerd een apeleuk klauter & klimparcours om de sportvaardigheden te ontwikkelen. Er is veel individuele aandacht en kinderen zitten in een vaste gezellige groep. 

Monkey Moves Utrecht

Monkey Moves Amersfoort

Monkey Moves

2. e2 Young Engineers

Houdt je kind van techniek en wetenschap= dan is een Bricks Challenge of leren Programmeren cursus met LEGO® echt een leuke activiteit. e2 Young Engineers start weer nieuwe cursussen op op verschillende locaties. Kinderen worden uitgedaagd en maken elke week een mooie creatie in een ander thema. Cursussen worden gegeven in Bilthoven, Utrecht en Maarssen.

e2 Young Engineers

Bouwdag

3. Jump's Cool bij Play-in Utrecht

Op 3 oktober 2022 starten er weer nieuwe groepen Jump's Cool bij Play-in in Utrecht.
In 10 lessen leer je de coolste jump tricks en technieken! Op basis van leeftijd word je kind in de groep ingedeeld. De laatste les is op 19 december 2022.

Jump´s Cool

4. Proeflessen bij Telekids Muscialschool

Schrijf je nu in voor de proeflessen van Telekids Musicalschool!
Wordt jouw kind ook enthousiast van zingen, dansen en acteren? Dan hebben we goed nieuws, want er start weer een nieuw seizoen bij Telekids Musicalschool en je kunt je nu vast opgeven voor proeflessen in jouw buurt. In de regio kun je terecht voor proeflessen in Amersfoort, Nieuwegein, Utrecht Centrum, Vleuten en Zeist.

Telekids-Musicalschool

Telekids Musicalschool

5. Zwemles bij Woerdensport 

Bij Woerdensport beschikken ze over twee zwemlocaties: Batenstein in Woerden en H2O in Harmelen. Op beide locaties wordt gewerkt met een stikkersysteem van Dukkie en kun je in het leerlingvolgsysteem meekijken met de stappen die je kind tijdens de zwemles zet. Er zijn mogelijkheden om het Zwem ABC met wekelijkse lessen te behalen of je kunt kiezen voor een Turbo cursus. 

H2O Harmelen

Batenstein Woerden

H2O

6. Open dag bij JUMP Freerun Houten

Freerunnen is cool en wordt steeds populairder. Bij JUMP Freerun in Houten kun je al lessen volgen vanaf de leeftijd van 6 jaar. De kinderen groeien op zowel fysiek als mentaal niveau en trainen hun hele lichaam. 
Op 17 september 2022 hebben ze een open dag en kan je kind een keer een workshop volgen. Meld je aan voor de open dag en misschien wordt hij/zij wel het nieuwste JUMP Freerun-lid?

Jump Freerun Houten

Jump-Freerun

7. Movimento Amersfoort

Is jouw peuter al toe aan een sport? Bij Movimento Amersfoort kunnen peuters en kleuters kennismaken met gym. Bewegen met Movimento biedt professionele, vaste begeleiding aan. Ze werken met lessen in kleine groepen. hierdoor is er naast het in de groep samen bewegen, ook aandacht voor individuele coaching, ideaal voor kleine kindjes.

Movimento Amersfoort

Movimento

Sjors Sportief

Heeft je kind nog geen idee welke activiteit of sport het wil gaan doen dit jaar. Kijk dan eens op de site van Sjors Sportief en ontdek het talent!
Veel verenigingen in de regio zijn zijn aangesloten en bieden proeflessen voor kinderen om te ontdekken of een activiteit of sport bij hen past. Onder andere de gemeente Woerden en Amersfoort zijn te vinden op de website. 

Sjors Sportief