Wij hebben wat tips voor een leuke valentijnsdag!

Op 14 februari 2022 is het weer valentijnsdag. Het is superleuk om dat ook met de kinderen te vieren. Natuurlijk kun je er lekker op uit gaan, het gezellig maken in huis en knutsels maken of cadeautjes geven.

1. Ontbijt op bed

Maak een lekker ontbijtje op bed. Superleuk om een boterham met een ei in een hartjesvorm te serveren. Of serveer een lekker ontbijt op een hartjesbord

2. Binnenspeeltuin

In de regio zijn veel leuke binnenspeeltuinen waar je kind zich enorm zal vermaken. Denk aan Monkey Town Maarssen of Amersfoort, Play-in In Utrecht, Jump XL in Amersfoort en Jumpsquare in Nieuwegein 

3. Cultureel uitje

Kasteel de Haar in Haarzuilens is het grootste kasteel van Nederland met prachtige kasteeltuinen, echt de moeite waard om te bezoeken. Bezoek museum Mondriaanhuis en ontdek de leuke activiteiten die ze voor kinderen hebben georganiseerd. 

4. Speel een spelletje

Een leuk bordspel kun je aanpassen in hartjesthema. Speel ganzenbord en vervang de pionnen door papieren hartjes in verschillende kleuren. Of speel een bingospel met papieren hartjes om op de getallenkaart te leggen. 

5. Bak iets lekkers

Bij iets vieren hoort iets lekkers. En hoe leuk is het om een taart of koekjes in het thema te bakken. Met een hartjes bakvorm of cupcakesvorm bak je de lekkerste dingen.  

6. De natuur in!

Een wandeling is de perfecte manier voor een goed gesprek, ook met kinderen. Geniet ondertussen van de mooie natuur. Staatsbosbeheer heeft veel leuke wandelingen in de omgeving. Bezoek Bezoekerscentrum De Boswerf in Zeist voor een leuke middag vol vermaak in de natuur!

Fijne valentijnsdag!