Barchman Wuytierslaan 224, 3819 AC Amersfoort

Dé dierentuin voor kinderen

In DierenPark Amersfoort klauteren kinderen boven, tussen en onder de dieren. Ze hoeven in het dierenpark niet netjes over de bezoekerspaden te lopen. Glijden langs de hyena’s, varen tussen de ringstaartmaki’s en duik met de dassen onder de grond. Je steekt wat van de dierenwereld op met een grote glimlach op je kop!

Ontmoet de dieren

Bezoek de reusachtige olifantenfamilie, reis naar de savanne met zebra's en giraffen en klim naar hoge boomtoppen met de brilberen. Via een mysterieuze leeuwenkerker kom je bij de koning van de dieren. Verderop zie je de pinguïns onder water zwemmen en wandel je tussen de prairiehondjes. In het park lijkt het alsof je midden tussen de dieren staat. Zo hangt er zomaar een luiaard boven je hoofd in de donkere jungle, sta je oog in oog met een tijger of komt er een grote gier op je af vliegen.

Dierenpark-Amersfoort-Expeditie-rivier 

Dinopark

Schuilt in jouw kind een stoere avonturier? Raap dan alle moed bij elkaar en ontdek het Dinopark. Daar komen jullie ruim zeventig levensgrote dino’s tegen. Pas op voor de T-rex!

Kinderen beleven met hun papa, mama, opa, oma en vriendjes onvergetelijke ontmoetingen met de dierbewoners terwijl ze lekker ravotten.

Dierenpark-Amersfoort-Dinopark

DierenPark Amersfoort beleef je midden in het land, midden in
het bos!

DierenPark Amersfoort

 

 

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Horeca aanwezig
  • Outdoor