Van Musschenbroekbaan 2, 3439 MX Nieuwegein

Jumpen bij Jumpsquare

Ben je ook zo slecht in stilzitten? Dan is Jumpsquare de plek voor jou. Jumpen is dé ideale activiteit voor iedereen die fun, sport en spanning wil combineren. Voel je gewichtloos en vrij op de trampolines, voel je sterk in de Sport Area en voel je stoer bij het maken van je eerste backflip in de Trick Area. Ga los op ruim 400m²aaneengesloten trampolines, spring tegen de muren omhoog bij de Walk Wall of maak vette dunks bij de Slam Dunk. Sommige Jumpsquare locaties hebben zelfs interactieve en Virtual Reality Jump Games! 

Op woensdag (16:00 - 19:00 uur), vrijdag en zaterdag (16:00-20:00 uur) is er Disco Jump. 

Mini Jump

Kun jij niet wáchten tot de dag dat je 7 jaar wordt en eindelijk mag gaan Jumpen? Psst… dan hebben we iets leuks voor je: Mini Jump! Tijdens de Mini Jump is de héééle Jump Arena speciaal gereserveerd voor alle kids van 1,5 t/m 6 jaar. Samen met je ouders of begeleiders kun je dan springen, rollen en vallen zonder dat de grote jumpers jou in de weg staan.

Mini Jump

Happy Hours

Zin in een feestje? Dan zit je bij Jumpsquare ook goed! Elke vrijdag en zaterdag van 19:00 tot 22:00 uur zijn er de Happy Hours. De gaan de zaallampen uit, discolampen aan en kun je los gaan op de vetste beats. Samen met je vrienden 3 uur lang Jumpen, elkaar uitdagen voor een potje Dodge Ball of elkaar nieuwe Tricks leren.

Happy Hours

JumpScool

Wil je indruk willen maken op je vrienden? Ben jij niet bang uitgevallen en durf jij je grenzen te verleggen? Dat willen we zien! Tijdens de JumpScool leer jij de vetste tricks van onze Jump Masters. Met een gezonde dosis lef, doorzettingsvermogen en conditie maak jij binnenkort – alsof het niets is – een salto, cody of backflip.

JumpScool

 

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor