Zwemlessen in Twente

Zwemles bij Recreatiebad de Wilder

Bij Recreatiebad de Wilder in Haaksbergen beleeft je kind tijdens zwemles een avontuur met Zed en Sop.

  • Zed en Sop regular: Zwemmen is leuk! Leren zwemmen tijdens een groot onderwateravontuur is nog veel leuker! Samen met Zed de haai en Sop de zeester beleven kinderen de spannendste avonturen tijdens de zwemlessen. Alle avonturen staan beschreven in een paspoort dat kinderen samen met een prachtige schatkist krijgen bij aanvang van de zwemles. Gaandeweg worden er edelstenen en zegels verdiend, kinderen worden beloond zodra ze weer een belangrijke stap hebben gemaakt.

Kosten: 33,50 per maand. Inschrijfgeld € 11,20. 

  • Zed en Sop Turbo Met Turbozwemmen kunnen kinderen in een kort tijdsbestek het zwemdiploma A, B of C halen. Turbozwemles heeft grote voordelen: snel een diploma, incl. diplomagarantie, korte wachtlijsten en les in kleine groepjes waardoor persoonlijke aandacht gegarandeerd is. De kinderen worden in een uniek zwemavontuur met Zed de haai en Sop de zeester beloond zodra ze weer een belangrijke stap hebben gemaakt. Alle avonturen staan beschreven in een paspoort dat kinderen samen met een prachtige schatkist krijgen bij aanvang van de zwemles. Gaandeweg worden er edelstenen en zegels verdiend, kinderen worden beloond zodra ze weer een belangrijke stap hebben gemaakt. Een turbocursus is dé ideale oplossing als u uw kind op een snelle, maar verantwoorde manier zwemvaardig wilt maken. Met turbo zwemles behaalt je kind in een versneld tempo de zwemdiploma's A, B of C. Voorafgaand aan de cursus vindt er een proefles plaats.

Kosten: All-Inn tarief voor 7 maanden. €692,00

Leerling volg systeem.

Het Leerlingvolgsysteem is een online ''scorebord'' waarop je de vorderingen van je kind kunt zien. Zo houden we precies bij wat de kinderen al kunnen en hoe ver ze zijn in hun zwemontwikkeling.

Wat staat er in het leerlingvolgsysteem:

  • Persoonlijke vorderingen
  • Uitleg over leerdoelen
  • Overzicht van aan- en afwezigheid
  • Mogelijkheid voor het wijzigen van e-mailadres en adresgegevens

De gehele maand september betaal je geen inschrijfgeld. 

Zwemlessen bij Recreatiebad de Wilder.

Zwemles bij Sportcentrum Vondersweijde

Bij Sportcentrum Vondersweijde in Oldenzaal geven ze zwemles volgens de superspetters methode van de KNZB. Deze zwemlessen zijn voor kids vanaf 4 jaar.

Bij deze methode ontvangen de kids 1 diploma. Met dit diploma zijn ze gegarandeerd een ervaren zwemmer die, mede dankzij de survival elementen, zich uitstekend kan redden in verwachte en onverwachte situaties.

De lessen zijn in kleine groepjes, waardoor er veel aandacht is voor uw kind. Te beginnen met het watervrij maken. De eerste zwemslagen die aan bod komen zijn rugcrawl en borstcrawl. Deze slagen passen bij de natuurlijke beweging van het kind. Later in het traject zullen de enkelvoudige rugslag en schoolslag aan bod komen. Gedurende het hele traject zal er veel aandacht worden besteed aan de survival elementen

Binnen een veilige en vertrouwde sfeer zal uw kind op een plezierige manier kennis maken met het water. Hiervoor gebruiken ze een badmuts, een brilletje en zoomers (kleine zwemvliezen).

De kinderen gaan individueel naar een volgend niveau, zodat uw kind zich kan blijven ontwikkelen op zijn of haar eigen leersnelheid.

De kinderen krijgen ook een mooi en praktisch zwemboek waarin ze samen met de ouders de voortgang kunnen bekijken. De ouders kunnen tevens via het Leerling Volg System (LVS) de vorderingen digitaal volgen.

MRT zwemles

In kleine groepjes leren zwemmen is ook mogelijk. In een groepje van 2 – 3 kinderen zwemles op maat. De zwemlessen zijn uitermate geschikt voor kinderen die extra aandacht nodig hebben. Cognitief of motorisch wordt uw kind extra ondersteund. De begeleiding is intensief zodat uw zoon/dochter die aandacht krijgt die het verdient.

Zwemlessen bij Sportcentrum Vondersweijde 

Zwempunt Delden

Bij Zwempunt Delden wordt kleinschalig zwemles aangeboden op een veilige en vertrouwde manier.

Het team van gediplomeerde zwemdocenten vindt het erg belangrijk dat je kind goed leert zwemmen, zodat het zich onder alle omstandigheden kan redden. Zwemmen leer je niet in één week! Om je kind goed te leren zwemmen, geven ze bij Zwempunt Delden 2 x per week 30 minuten zwemles. Door deze manier van zwemles geven, beleeft je kind vaker een succeservaring, waardoor het plezier krijgt én houdt in het zwemmen, en het daardoor ook sneller leert.

De zwemlessen worden gegeven in  groepen van maximaal 8 kinderen, op een professionele en uitdagende manier. De kinderen krijgen individueel en op verschillende niveaus de juiste handvatten die ze op dat moment nodig hebben. De kinderen leren zwemmen in een klein, rustig en prikkelarm bad. Ieder kind leert diverse vaardigheden in zijn eigen tempo. !

Naast de reguliere zwemlessen worden er ook spetterlessen gegeven. Een les van 30 minuten waarbij het kind spelenderwijs gestimuleerd wordt, vertrouwen wordt gewekt en zo leert omgaan met water.

Daarnaast is Zwempunt ook een geschikte zwemschool voor kinderen met een beperking. Deze lessen worden gegeven in groepjes van maximaal 4 kinderen.

Als je  kind alle zwemvaardigheden goed onder de knie heeft, wordt het beloond met het erkende NPZ / NRZ –zwemdiploma

Zwemlessen bij Zwempunt Delden

Laco Borne 

 Bij zwembad 't Wooldrik in Borne geven ze zwemlessen van Laco. laco heeft voor voor kinderen vanaf 4 jaar een speciaal 10-stappenplan ontwikkeld, waarin veiligheid, plezier en afwisseling centraal staan. Je kind leert steeds meer vaardigheden, waardoor hij of zij zich aan, op, in en onder water goed zal weten te redden. Het beloningssysteem bij het behalen van een stap zorgt voor extra motivatie en plezier tijdens de zwemles. Je kind ontvang een  Krokobill rugzak, handdoek en swimsuit. 

Moet je een zwemles missen? Dan kun je ze op een ander moment inhalen.

Zwemles bij 't Wooldrik in Borne
 

Ouder-kind zwemmen

Is je kind nog te jong voor zwemles, maar wil je hem/ haar al wel watervrij maken? Dan is het Ouder-Kind zwemmen een leuke manier.

Bij Sportcentrum Vondersweijde hebben ze een breed aanbod.

BabySpetters 0 – 1 jaar

Geniet jouw baby ook zo van het in bad gaan? Dan is babyzwemmen ook echt iets voor jullie! De leukste activiteit in het zwembad om samen met je kleintje te doen! Tijdens de 30 minuten durende les leert je kleintje drijven, bewegen in het water en zich om te draaien. Baby zwemmen is niet alleen leuk, maar ook heel goed voor de ontwikkeling. Samen met een instructeur zingen jullie liedjes en doen jullie verschillende oefeningen om vertrouwd te raken. Babyzwemmen is mogelijk na de eerste inentingen. Komen jullie samen een keer een les proberen? Dinsdag van 09.00 – 09.30 uur en op donderdag van 10.00 - 10.30 uur.

MiniSpetters - Survival 1 - 3 jaar

Vanaf het moment dat je kleintje kan lopen is het peuter en kleuter zwemmen echt iets voor jullie. Liedjes zingen en samen activiteiten doen. Help uw kleintje het water ontdekken en oefeningen uit te voeren die hem of haar watervrij maken. Komen jullie samen oefenen? Dinsdag van 09:30 – 10:00 uur en op donderdag van 10.30 - 11.00 uur.

MaxiSpetters - Survival 2 – 4 jaar

Hoe leuk is samen zwemmen en je kleintje te leren bewegen in het water? Leren bewegen, omdraaien, drijven, klimmen en klauteren op matten en op de muur. Springen van de kant, de onderwaterwereld ontdekken en nog veel meer. Allerlei oefeningen om hem of haar voor te bereiden op de zwemles, maar vooral plezier te beleven aan het water! Donderdag van 09:00 tot 09:45 uur en op de vrijdag van 10:15 - 11:00 uur.

Meer info. 

Baby en peuterzwemmen bij Recreatiebad de Wilder

Tijdens de Liz & Wes Spetterles worden de kleintjes met oefeningen en spelletjes stap voor stap vertrouwd gemaakt met water en zetten ze de eerste stappen in het watervrij worden. Samen met papa, mama, opa of oma spetteren, zingen en drijven in het ondiepe warme water is voor ieder kind een feest!

Gedurende de lessen wordt er een belevingswereld voor de kinderen gecreëerd. Samen met Liz & Wes en hun vriendjes beleven zij de eerste stappen in en om het water. Bij de eerste les ontvang je een Muziekdoos en gedurende het lesprogramma krijg je Liz & Wes boekjes met allerlei informatie, spelletjes en voorleesverhaaltjes voor je kindje. Gaandeweg kunnen in de Spetterlessen certificaten en washandjes worden verdiend, zo worden kinderen beloond als ze steeds meer zelf durven in het water. Als de kinderen oud genoeg zijn kunnen zij direct doorstromen naar de reguliere zwemles. Dan gaan ze op avontuur met Zed en Sop, de grote broer en zus van Liz & Wes. 

• Liz & Wes Spetterles is geschikt voor kinderen van 0 tot 4 jaar
• Onder begeleiding van een gediplomeerd zweminstructeur
• Stimuleren van motoriek, coördinatie en ademhaling
• Bevorderen van de instroom naar reguliere zwemles

- 0 jaar - lopend Recreatiebad

- lopend - 2 jaar Recreatiebad

- -3 jaar Recreatiebad

- 3-4 jaar Recreatiebad

Meer info

Log In