Zwemles bij Recreatiebad de Wilder

Scholtenhagenweg 32, 7481 VP Haaksbergen

Zwemles bij Recreatiebad de Wilder

  • Zed en Sop regular: Zwemmen is leuk! Leren zwemmen tijdens een groot onderwateravontuur is nog veel leuker! Samen met Zed de haai en Sop de zeester beleven kinderen de spannendste avonturen tijdens de zwemlessen. Alle avonturen staan beschreven in een paspoort dat kinderen samen met een prachtige schatkist krijgen bij aanvang van de zwemles. Gaandeweg worden er edelstenen en zegels verdiend, kinderen worden beloond zodra ze weer een belangrijke stap hebben gemaakt.

Kosten: 33,50 per maand. Inschrijfgeld € 11,20. 

  • Zed en Sop Turbo Met Turbozwemmen kunnen kinderen in een kort tijdsbestek het zwemdiploma A, B of C halen. Turbozwemles heeft grote voordelen: snel een diploma, incl. diplomagarantie, korte wachtlijsten en les in kleine groepjes waardoor persoonlijke aandacht gegarandeerd is. De kinderen worden in een uniek zwemavontuur met Zed de haai en Sop de zeester beloond zodra ze weer een belangrijke stap hebben gemaakt. Alle avonturen staan beschreven in een paspoort dat kinderen samen met een prachtige schatkist krijgen bij aanvang van de zwemles. Gaandeweg worden er edelstenen en zegels verdiend, kinderen worden beloond zodra ze weer een belangrijke stap hebben gemaakt. Een turbocursus is dé ideale oplossing als u uw kind op een snelle, maar verantwoorde manier zwemvaardig wilt maken. Met turbo zwemles behaalt je kind in een versneld tempo de zwemdiploma's A, B of C. Voorafgaand aan de cursus vindt er een proefles plaats.

 

Kosten: All-Inn tarief voor 7 maanden. €692,00

Leerling volg systeem.

Het Leerlingvolgsysteem is een online ''scorebord'' waarop je de vorderingen van je kind kunt zien. Zo houden we precies bij wat de kinderen al kunnen en hoe ver ze zijn in hun zwemontwikkeling.

Wat staat er in het leerlingvolgsysteem:

  • Persoonlijke vorderingen
  • Uitleg over leerdoelen
  • Overzicht van aan- en afwezigheid
  • Mogelijkheid voor het wijzigen van e-mailadres en adresgegevens

,