Zwemles bij Sportcentrum Vondersweijde
Ada Kokstraat 20, 7572 EA Oldenzaal

Zwemles bij Sportcentrum Vondersweijde

Bij Sportcentrum Vondersweijde in Oldenzaal geven ze zwemles volgens de superspetters methode van de KNZB. Deze zwemlessen zijn voor kids vanaf 4 jaar.

Bij deze methode ontvangen de kids 1 diploma. Met dit diploma zijn ze gegarandeerd een ervaren zwemmer die, mede dankzij de survival elementen, zich uitstekend kan redden in verwachte en onverwachte situaties.

De lessen zijn in kleine groepjes, waardoor er veel aandacht is voor uw kind. Te beginnen met het watervrij maken. De eerste zwemslagen die aan bod komen zijn rugcrawl en borstcrawl. Deze slagen passen bij de natuurlijke beweging van het kind. Later in het traject zullen de enkelvoudige rugslag en schoolslag aan bod komen. Gedurende het hele traject zal er veel aandacht worden besteed aan de survival elementen

Binnen een veilige en vertrouwde sfeer zal uw kind op een plezierige manier kennis maken met het water. Hiervoor gebruiken ze een badmuts, een brilletje en zoomers (kleine zwemvliezen).

De kinderen gaan individueel naar een volgend niveau, zodat uw kind zich kan blijven ontwikkelen op zijn of haar eigen leersnelheid.

De kinderen krijgen ook een mooi en praktisch zwemboek waarin ze samen met de ouders de voortgang kunnen bekijken. De ouders kunnen tevens via het Leerling Volg System (LVS) de vorderingen digitaal volgen.

MRT zwemles

In kleine groepjes leren zwemmen is ook mogelijk. In een groepje van 2 – 3 kinderen zwemles op maat. De zwemlessen zijn uitermate geschikt voor kinderen die extra aandacht nodig hebben. Cognitief of motorisch wordt uw kind extra ondersteund. De begeleiding is intensief zodat uw zoon/dochter die aandacht krijgt die het verdient.