Zwemschool Delden

Bij Zwempunt Delden wordt kleinschalig zwemles aangeboden op een veilige en vertrouwde manier.

Het team van gediplomeerde zwemdocenten vindt het erg belangrijk dat uw kind goed leert zwemmen, zodat het zich onder alle omstandigheden kan redden. Zwemmen leer je niet in één week! Om uw kind goed te leren zwemmen, geven wij uw kind 2 x per week 30 minuten zwemles. Door deze manier van zwemles geven, beleeft uw kind vaker een succeservaring, waardoor het plezier krijgt én houdt in het zwemmen, en het daardoor ook sneller leert.

Bij ons staat het kind voorop, in die zin dat uw kind geen buikpijn of slapeloze nachten krijgt van de zwemles.

Wij geven zwemles aan groepen van maximaal 8 kinderen, op een professionele en uitdagende manier. Wij geven de kinderen individueel en op verschillende niveaus de juiste handvatten die ze op dat moment nodig hebben. De kinderen leren zwemmen in een klein, rustig en prikkelarm bad. Ieder kind leert diverse vaardigheden in zijn eigen tempo. De ontwikkelingsfase van uw kind bepaalt hoe snel het leert zwemmen. Ieder kind mag en kan bij ons zichzelf zijn!

Naast de reguliere zwemlessen worden er ook spetterlessen gegeven. Een les van 30 minuten waarbij het kind spelenderwijs gestimuleerd wordt, vertrouwen wordt gewekt en zo leert omgaan met water.

Daarnaast is Zwempunt ook een geschikte zwemschool voor kinderen met een beperking. Deze lessen worden gegeven in groepjes van maximaal 4 kinderen.

Als uw kind alle zwemvaardigheden goed onder de knie heeft, wordt het beloond met het erkende NPZ / NRZ –zwemdiploma