Ouder-Kind zwemmen bij Sportcentrum Vondersweijde

Ada Kokstraat 20, 7572 EA Oldenzaal

BabySpetters 0 – 1 jaar

Geniet jouw baby ook zo van het in bad gaan? Dan is babyzwemmen ook echt iets voor jullie! De leukste activiteit in het zwembad om samen met je kleintje te doen! Tijdens de 30 minuten durende les leert je kleintje drijven, bewegen in het water en zich om te draaien. Baby zwemmen is niet alleen leuk, maar ook heel goed voor de ontwikkeling. Samen met een instructeur zingen jullie liedjes en doen jullie verschillende oefeningen om vertrouwd te raken. Babyzwemmen is mogelijk na de eerste inentingen. Komen jullie samen een keer een les proberen? Dinsdag van 09.00 – 09.30 uur en op donderdag van 10.00 - 10.30 uur.

MiniSpetters - Survival 1 - 3 jaar

Vanaf het moment dat je kleintje kan lopen is het peuter en kleuter zwemmen echt iets voor jullie. Liedjes zingen en samen activiteiten doen. Help uw kleintje het water ontdekken en oefeningen uit te voeren die hem of haar watervrij maken. Komen jullie samen oefenen? Dinsdag van 09:30 – 10:00 uur en op donderdag van 10.30 - 11.00 uur.

MaxiSpetters - Survival 2 – 4 jaar

Hoe leuk is samen zwemmen en je kleintje te leren bewegen in het water? Leren bewegen, omdraaien, drijven, klimmen en klauteren op matten en op de muur. Springen van de kant, de onderwaterwereld ontdekken en nog veel meer. Allerlei oefeningen om hem of haar voor te bereiden op de zwemles, maar vooral plezier te beleven aan het water! Donderdag van 09:00 tot 09:45 uur en op de vrijdag van 10:15 - 11:00 uur.