Ouder-Kind zwemmen bij Sportcentrum Vondersweijde
Ada Kokstraat 20, 7572 EA Oldenzaal

Wat is ouder en kind zwemmen? 

Speciaal voor alle papa’s, mama’s, opa’s en/of oma’s! Bij het Ouder en Kind zwemmen krijg je op een deskundige en ontspannen manier les. Samen met jou ontdekt je (klein)kind de ‘nieuwe’ omgeving en raakt hij of zij op een leuke en verantwoorde wijze vertrouwd met het water.

Het is een speels en actief half uurtje. Er wordt veel gezongen en gebruik gemaakt van kleurrijke spelmaterialen. Doordat je intensief samen bezig bent kun je de ontwikkeling van je (klein)kind heel direct volgen. Het samenzijn met leeftijdgenootjes levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van het kind. De watertemperatuur is 32,5 graad.

Doordat ouder en kind zwemmen is onderverdeeld in een aantal verschillende leeftijdsgroepen, sluiten de lessen in iedere leeftijdsfase optimaal aan bij de interesses en vaardigheden van je kind.

BabySpetters 0 – 1 jaar

Geniet jouw baby ook zo van het in bad gaan? Dan is babyzwemmen ook echt iets voor jullie! De leukste activiteit in het zwembad om samen met je kleintje te doen! Tijdens de 30 minuten durende les leert je kleintje drijven, bewegen in het water en zich om te draaien. Baby zwemmen is niet alleen leuk, maar ook heel goed voor de ontwikkeling. Samen met een instructeur zingen jullie liedjes en doen jullie verschillende oefeningen om vertrouwd te raken. Babyzwemmen is mogelijk na de eerste inentingen. Komen jullie samen een keer een les proberen? Beschikbare tijden vind je via onderstaande button.

Lees meer

MiniSpetters - Survival 1 - 3 jaar

Vanaf het moment dat je kleintje kan lopen is het peuter en kleuter zwemmen echt iets voor jullie. Liedjes zingen en samen activiteiten doen. Help uw kleintje het water ontdekken en oefeningen uit te voeren die hem of haar watervrij maken. Komen jullie samen oefenen? Beschikbare tijden vind je via onderstaande button.

Lees meer

MaxiSpetters - Survival 2 – 4 jaar

Hoe leuk is samen zwemmen en je kleintje te leren bewegen in het water? Leren bewegen, omdraaien, drijven, klimmen en klauteren op matten en op de muur. Springen van de kant, de onderwaterwereld ontdekken en nog veel meer. Allerlei oefeningen om hem of haar voor te bereiden op de zwemles, maar vooral plezier te beleven aan het water! Beschikbare tijden vind je via onderstaande button.

Lees meer

 

  • Leeftijd 2 - 4
  • Horeca aanwezig
  • Indoor