Kook en Bakfeestje | Kinderfeestje | Heinink Enschede
Veldhoflanden 17, 7543 TD Enschede

Koken en bakken tijdens je kinderfeestje!

Wat is er voor kinderen nou leuker dan zelf ijs maken, versieren en natuurlijk opeten? Dat kan bij Heinink als kinderfeestje. Naast ijs maken verzorgt Heinink ook verschillende workshops: cupcakes bakken, taarten maken en je eigen high tea bereiden. De workshops zijn, met uitzondering van het ijs maken, in overleg ook op locatie mogelijk.

Verschillende feestjes!

Taart kan altijd!
Elk moment is een taart moment! Heerlijke kleurrijke en smakelijke baksels in jouw lievelingssmaak. Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen ga je de taart helemaal zelf bakken, of alleen versieren met de lekkerste (én mooiste) versiersels! Natuurlijk krijgt elk kind daarna zijn of haar eigen taart mee naar huis.

IJs leren maken voor grote mensen? Echt niet!
Tijdens dit ontzettend leuke (én leerzame) kinderfeestje leren de kinderen een ijsmix maken, die ze zelf mogen afdraaien in de ijsmachine. In totaal worden er 3 smaken gemaakt. Als klap op de vuurpijl krijgt elk kind 2 bakken van het zelfgemaakte ijs mee naar huis! Natuurlijk wordt er ook nog een lekkere zelfgemaakte ijscoupe gegeten bij ons in de ijssalon!

Cupcakes zijn altijd een goed idee!
Wie is er niet dol op cupcakes? Heerlijke kleurrijke en smakelijke minitaartjes zijn het. Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen gaan we ze ook helemaal zelf bakken, of enkel versieren met de lekkerste (én mooiste) versiersels! Natuurlijk krijgt elk kind daarna 8 heerlijke (zelfgemaakte) cupcakes mee naar huis.

Bij elk feestje staat natuurlijk drinken en iets lekkers op tafel. De feestjes kunnen op elke dag van de week gegeven worden. Je moet het kinderfeestje wel altijd vooraf reserveren. De kinderfeestjes zijn geschikt vanaf 5 en 6 jaar. Het aanbod varieert per seizoen en ze voegen regelmatig nieuwe leuke initiatieven toe

>> check alle feestjes!

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Indoor
  • Outdoor