De zomervakantie is alweer op de helft, wat gaat dat snel hè? Of beginnen de kids zich bij jou te vervelen en kun je wel wat tips voor de tweede helft gebruiken? Wij hebben ze voor je: leuke uitjes. fijne kortingen en toffe kampdagen!

Have fun in de komende drie weken!
groetjes, Anneke & Nadine

PS: Handig hè, deze tips?! Als je ingeschreven bent voor de KidsTips van Go-Kids 't Gooi krijg je ze in je mailbox... meteen regelen!

 

 

Summer Fortival in Weesp

Elke woensdag en zondag op Fort Uitermeer: het heerlijke Summer Fortival vol leuke activiteiten voor het hele gezin - in een fijne festival-sfeer. Zeker doen!

Dagje Pampus met de kids

Ben je al eens naar Forteiland Pampus geweest met de kinderen? Daar is zó veel te beleven, echt top voor een dagje uit met je gezin!
 

Lekker varen met de kids

Hoe heerlijk is het om een dagje te gaan varen met de kids, op de Loosdrechtse Plassen? Nadine probeerde een bootje van Greenjoy voor je uit...

200+ uitjes met kids

Met alle Go-Kids collega's hebben we meer dan 200 toffe uitjes met kids op een rij gezet - handig per provincie, dus o.a. Noord-Holland en Utrecht.
 

Met korting naar de Dino's

World of Dinos staat in de Jaarbeurs Utrecht, en via deze deal boek je de tickets met maar liefst 20% korting!
Check die deal!

Toffe uitjes met korting

Nog veel meer uitjes met korting: Toverland, Drievliet, Duinrell, Julianatoren, Dolfinarium, Slagharen, Burgers' Zoo, DippieDoe en nog veel meer!
Zomerkampen!
Pampuskamp
Hoe cool is dit... 3 dagen kamp op Forteiland Pampus!! Als er nog plek is tenminste... snel checken als t je ook zo tof lijkt voor jouw kind (8-12 jaar)!
Secret Island Summer Retreat
Dit is niet om de hoek, maar wel héél bijzonder: een Secret Island Summer Retreat. Drie heel bijzondere dagen op een privé eiland... whow....
 

Sportieve kampen in 't Gooi

Sportivun heeft toffe sportkampen: Bobo vakantiedagen, Multi-sport, Voetbal, PANNA! en Tennis... in Huizen, Laren, Hilversum en Naarden.

Heel veel kampen in Amsterdam

In Amsterdam heb je héél veel keuze uit dagkampen: watersport, andere sporten, LEGO, yoga, dans, theater... zo leuk voor jouw kind in de zomervakantie!
Uitjes in 't Gooi

De natuur in

De prachtige natuur van 't Gooi - daar kun je geweldig van genieten met je kinderen. Wandelen, zwemmen, fietsen - zo fijn samen!
Natuur in 't Gooi
 

Zwemmen

Lekker samen zwemmen - dat is altijd een succes in de vakantie. Overdekt of in de open lucht, in een zwembad of in de natuur... 
Zwemmen in 't Gooi
 

Uit eten met de kids

Lekker lunchen of dineren, ijsje eten of borrelen met de kinderen mee? Dat kan prima bij deze kindvriendelijke horecabedrijven.
Kindvriendelijke horeca in 't Gooi
 

Naar de dieren

Wat zijn er heerlijk veel plekken in 't Gooi om dieren te ontmoeten: kinderboerderijen, hertenkamp, schaapskooi - waar ga jij naartoe?
Dieren in 't Gooi
 

Musea

Perfect natuurlijk als de kinderen tijdens een uitje niet alleen plezier hebben, maar ook nog iets leren over de wereld. Daarvoor hebben we mooi wat musea!
Musea in 't Gooi
 

Spelen en ontdekken

Wat is er fijner voor kids dan lekker spelen en allerlei dingen zelf ontdekken? Er zijn heel wat heerlijke plekken te vinden in 't Gooi!
Spelen en ontdekken in 't Gooi
 

Even lekker dagje thuis? 

Dan is het DIY lolly pakket van Papabubble natuurlijk heel tof om uit te proberen. Je kunt het speciale Go-Kids pakket op laten sturen, zodat je thuis gelijk met alle materialen en ingrediënten aan de slag kunt! 
Even buiten 't Gooi
Leuk, een dagje naar Hoorn! Ga dan zéker naar het Museum van de 20e eeuw - kunnen de kids zich verbazen over onze spullen van vroeger...
Dagje Amsterdam, wat ga jij dan doen? Artis, het Rijks, Scheepvaart, of liever wat minder bekende uitjes? Check de vele uitjes in de hoofdstad!
 
Zin om te gaan lasergamen in de vakantie? Check deze mooie deal bij Fun Center Amstelveen met leuke korting....
Speciaal aanbod via Go-Kids!
Doe een dagje Waterland met Volendam... fiets of kindertandem huren, waterfiets of kano, met de boot naar Marken...
met Go-Kids 10% korting!
 
 
Alle uitjes! ►