Er zijn heel wat zomerkampen waar je jouw kind voor kunt inschrijven in de regio Amsterdam, dat heb je inmiddels vast wel gemerkt. Teveel voor ons om allemaal bij te houden, eerlijk is eerlijk. Maar soms komen we een pareltje tegen dat we gewoon met je móeten delen, zo bijzonder is dat!

Vier dagen kamp op Forteiland Pampus

Wat dacht je van het Pampus kamp: vier avontuurlijke dagen op Forteiland Pampus - voor kinderen van 8 t/m 12 jaar! Vier dagen lang zijn de kids bezig met de coolste activiteiten op het eiland. Natuurlijk hebben de kids heel veel waterpret tijdens deze kampdagen, maar ook op het fort is van alles te doen en te ontdekken

Stoer avontuur op Forteiland Pampus

Activiteiten tijdens het Pampuskamp

De kinderen gaan tijdens het Pampuskamp timmeren, pijl en boog schieten, peddelen in grote rubberboten, in de band achter de supersnelle rib aan, zwemmen…

Maar ook momenten van rust, lekker iets eten en drinken, kletsen over het soldatenleven van vroeger of hoe Pampus tegenwoordig zelf drinkbaar water kan maken!

Wat moet je weten over dit toffe zomerkamp?

Het kamp is dus vier dagen in de laatste week van de zomervakantie: van 11 t/m 14 augustus 2020. Elke dag vertrekt de veerboot om 9.30 uur uit de haven  van Muiden - met de avonturiers aan boord. Aan het eind van de middag - om 17.30 uur - stappen ze weer aan wal.

Varen naar Forteiland Pampus

Meedoen aan het Pampuskamp kost € 240,= per kind. Daarvoor hebben ze vier dagen lang plezier met een superleuk programma. De kosten van de veerboot zijn inbegrepen, net als alle activiteiten, lunch en drinken.

Zorg dat je er op tijd bij bent!

Er is op dit kamp plek voor 20 kinderen, dus voordat je het weet is het volgeboekt. Zorg dat je er op tijd bij bent... mail voor meer informatie of om direct een plekje voor jouw kind(eren) te reserveren naar maarten@pampusevents.nl!

Zomerkamp op Forteiland Pampus