VoorjaarsvakantieTips: erop uit in 't Gooi

Bijna voorjaarsvakantie! Wat zijn jouw plannen voor leuke dingen in de komende week? Wij hebben heerlijke UitTips voor je: hieronder, in de Go-Kids agenda en op de rest van onze website!

Veel plezier in de Voorjaarsvakantie!
groetjes, Anneke & Nadine

PS: Heb jij deze Tips ook al in je mail gezien? Niet? Ben je wel ingeschreven? Zo ja: check je spam en markeer ons als vertrouwd... Zo nee: schrijf je meteen in voor onze handige én gratis KidsTips!

 

 
Uitjes in de Voorjaarsvakantie
Indoor spelen is altijd een feestje voor de kids - heerlijk bij Spelekids in Loosdrecht - evt in combinatie met activiteiten bij de Avontuurfabriek.
Lekker zwemmen met je gezin! Bijv. in Optisport zwembad De Lieberg in Hilversum of De Meent in Huizen (gesloten op 17 en 18 februari).
Lunchen, borrelen of dineren. Het kan bij Restaurant de Haven van Huizen. Voor de kids is er een speeltuin en speel/puzzelboek.
Gezellig fluorgolf spelen, led bowlen, lasergamen, film kijken... bij de Avontuurfabriek is altijd iets superleuks te doen met je gezin!
Leuk: winterfeest op Kinderboerderij De Warande in Huizen. Kinderdisco, paardrijden, bezoek van Frozen figuren en nog veel meer te doen!
Sportief Huizen heeft weer een mooi programma met sportieve activiteiten voor kids in de Voorjaarsvakantie. Waar doen jouw kinderen aan mee?
Helemaal los gaan op de trampolines van Flight Deck 53 in Hilversum: wát een prachtige plek om te jumpen, in de monumentale Clemenskerk...
Weleens met naar City of Wesopa in Weesp geweest? In de voorjaarsvakantie staat daar de voorstelling Pim Pam Paars (2+).
In het Huizer Museum hebben ze weer zo'n fijn KinderAtelier. Dit keer gaan de kids hun eigen winterlandschap maken.
Bij het bezoekerscentrum in 's Graveland is veel te doen: sterren kijkenvogelhuisje timmeren, insectenhotel bouwen en struinen.
Volg een gratis rondleiding, doe mee met de workshop tingieten of boogschieten, deze week in het Vestingmuseum in Naarden.
Dwaal in het Muiderslot rond in het Winterkasteel, volg een van de creatieve workshops of geniet van de peutervoorstelling Drakentongetje.
Doe een dagje Hoorn: het Museum van de 20e eeuw heeft die Telekids-expo, met zondag een Vraag-maar-raak middag met Irene Moors!
Dagje Amsterdam? Van alles te beleven in het Rijksmuseum, ScheepvaartmuseumARTIS. Check de agenda van Go-Kids Amsterdam
 
 
Alle agendapunten! ►