Altijd al eens willen kamperen in of rondom een kasteel? Deze zomer biedt het Muiderslot je deze kans. In de pruimboomgaard van het Muiderslot kun je deze zomer kamperen. Grijp je kans! 

In de zomervakantie 2020 kamperen in de kasteeltuinen van het Muiderslot 

Bij het Muiderslot kun je deze zomer kamperen. De arrangementen zijn bedoeld voor 2 personen per tent. De tent, matrasjes en stoeltjes worden voor je geregeld, je hoeft zelf alleen nog je slaapzak en tentmate mee te nemen :).

Wat houdt het kampeerarrangement van het Muiderslot in? 

Om 17.00 uur sluit het museum en dan ben je als tweetal van harte welkom in de kasteeltuinen. Je wordt ontvangen met een welkomstdrankje en goed gevulde picknick om lekker te kunnen dineren. Je krijgt een avondtour door het museum en je kunt bij het kampvuur luisteren naar prachtige verhalen. Tijd om heerlijk te slapen, waarna je de volgende ochtend kunt genieten van een kasteelontbijt en, voor de daredevils, een duik kunt nemen in de Vecht. 

Wanneer kun je kamperen bij het Muiderslot en hoe veel kost het? 

Je kunt in de periode van 2 juli tot 13 september op do-, vr- of za-avond kamperen in de kasteeltuinen van het Muiderslot. Een arrangement is bedoeld voor 2 personen en bedraagt € 99 per persoon per nacht. 

Check voor de meest actuele informatie de website van het Muiderslot. 

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!