De Avondvierdaagse lopen... vind jij het ook altijd zo geweldig met je kinderen? Dat valt door corona naar in het water dit jaar... tenminste, dat zou je denken.

Maar: daar hebben ze bij de organisatie van de Avond4daagse iets moois op verzonnen: de Avond4daagse Home Edition!

Avondvierdaagse in 2020

Het is natuurlijk - zoals bijna alles in deze tijd - wel anders dan anders. Je kunt niet met de hele school en andere kinderen uit jouw woonplaats in een grote optocht de Avondvierdaagse gaan lopen. Wel met je eigen kinderen - en met tóch de echte Avond4daagse medaille voor 2020.

Hoe werkt de Avond4daagse Home Edition?

Bij deze versie van de Avondvierdaagse maak je je eigen routes en vertrekt vanuit je eigen huis. Die routes maak je via de app van eRoutes, hartstikke handig trouwens ook voor andere momenten. Na vier dagen lopen krijg  je - net als andere jaren - gewoon de felbegeerde Avond4daagse medaille!

4 dagen lopen binnen 2 maanden tijd

Het grappige is: je hoeft niet die vier dagen achter elkaar  te lopen. Dat is handig als het heel slecht weer is of als het in je planning met sporten enzo helemaal niet uitkomt. Als je de 4 dagen maar binnen 2 maanden loopt... en dat moet toch lukken?

Hoe doe je mee voor die medaille?

Natuurlijk krijg je die medaille niet vanzelf. Daarvoor moet je je wel inschrijven via de website. Je maakt een account aan bij eRoutes, vult de deelnemers in en geeft aan welke medaille je wilt.

Meedoen kost € 5,= per persoon - je krijgt dan 4 verschillende routes via de eRoutes app én dus de medaille. Qua routes heb je de keuze tussen 2,5 / 5 / 10 kilometer lopen per dag.

Volgend jaar weer vierdaagse met z'n allen...

De Home Edition is een prachtige oplossing om toch de Avond4daagse te kunnen lopen in dit coronajaar, maar we hopen natuurlijk dat het volgend jaar gewoon weer lukt om de vierdaagse met z'n allen te lopen toch? De sfeer en het weer-of-geen-weer lopen wil je toch eigenlijk niet missen met de kinderen...

Dol op leuke gezinsuitjes en kinderfeestjes?
Vraag onze gratis mails met KidsTips in ‘t Gooi aan!

GRATIS KidsTips!