Obstakels, veel modder en fun!

Ben jij een avontuurlijke doorzetter die niet bang is om vies te worden? En heb je wel zin in een moddervette uitdaging? Dan dagen we jou en je vriendjes en vriendinnetjes uit om mee te doen aan de YU MAN RACE KIDS OBSTACLE RUN.

Op zaterdag 27 augustus 2022 klinkt het startschot van de eerste YU MAN RACE KIDS OBSTACLE RUN! Dit moddervette event vol uitdagende obstakels vindt plaats in Nijverdal (Gemeente Hellendoorn) en staat garant voor veel modder en FUN.

Via Go-Kids krijg je 10% korting op je deelname!! 

Check de deal!

De KIDS OBSTACLE RUN wordt gehouden in twee verschillende afstanden: 1.5KM en 3KM. Na een gezamenlijke warming-up begint de race vol toffe obstakels en grote modderbaden. De run staat in het teken van plezier hebben, samen met vriendjes en vriendinnetjes, ouders en/of begeleiders. Een groot feest voor ieder kind die avontuurlijk ingesteld is!Ben je in de leeftijd van 4-14 jaar, sportief, niet bang om vies te worden en een echte doorzetter? Dan is deze run echt iets voor jou! Bij inschrijving ontvang je een te gek YU MAN shirt en bij de finish word je opgewacht met een medaille.

Inschrijving geopend: vanaf 1 maart 2022

Inschrijving gesloten: max. 1 aug. 2022 tenzij eerder uitverkocht

1,5 of 3 kilometer Fun

Kies je voor het 1.5KM parcours (4-8 jaar), dan doe je mee voor de FUN! Ouders mogen gratis meedoen en voor hen is opgeven niet nodig. Wanneer je kiest voor het 3KM parcours (9-14 jaar), dan ga je voor de snelste tijd en kan je zelfs een podiumplek verdienen! Bij deze afstand is het niet toegestaan een ouder/begeleider over het parcours mee te laten rennen.

Starttijden*:
1.5KM   12.00 uur
3KM      13.00 uur

*onder voorbehoud

Lees meer en schrijf in