Hoera, er is er één jarig, hoera hoera!

De verjaardag van een kind is altijd een bijzondere dag en iedere ouder wil er natuurlijk een feest van maken. Naast het vieren van de verjaardag met familie en op school is het feestje met vriendjes en vriendinnetjes ook heel belangrijk voor de kinderen!

Tegenwoordig zijn er tal van verschillende feestjes om uit te kiezen. Waar vroeger het verrassingsfeestje met de boodschap "neem je zwemkleding mee, maar ik vertel niet wat we gaan doen" het unieke feestje was, is er nu veel meer variatie!

Wij hebben een overzicht gemaakt met theater- en filmfeestjes voor je, zodat je de perfecte keuze kunt maken voor het verjaardagsfeestje van jouw kind!

✔️ Kinepolis Dordrecht & Kinepolis Spijkenisse
✔️ Pathe Schiedam
✔️ Maaspodium
✔️ Kooman's Poppentheater
✔️ Jeugdtheater Hofplein
✔️ Strandtheater Houten Kaap
✔️ Evertshuis Reeuwijk-Bodegraven
✔️ Go!Gaming

Vier je verjaardag met een tof bioscoop kinderfeestje

Stap in de wereld van filmsterren en vier een spectaculair kinderfeestje bij Kinepolis in Dordrecht of Kinepolis in Spijkenisse! Bij Kinepolis worden de kids ontvangen als echte VIP's. Ze kunnen genieten van een leuke kinderfilm op het grote scherm terwijl ze zich tegoed doen aan een heerlijke Kidsbox gevuld met lekkers, waaronder Nibbits chips, Autodrop, Fristi en een klein cadeautje om mee naar huis te nemen.

Het Kinderfeestje bij Kinepolis in Dordrecht of Kinepolis in Spijkenisse biedt niet alleen een geweldige filmervaring, maar ook een leuke tijd met vrienden en familie. Maak van de verjaardag van je kind een dag om nooit te vergeten met Kinepolis!

Vier je kinderfeestje bij Kinepolis

Ontdek de bestemming voor een onvergetelijk kinderfeestje bij Pathé Schiedam! Geniet van gezinsvriendelijk filmplezier in comfortabele zalen, en verleng het avontuur met spannende escaperoom ervaringen in de X-Cube. Stap binnen en beleef samen een dag vol plezier en avontuur!

Pathe Schiedam met de kids

Theater kinderfeestjes

Wist je dat je bij het Maaspodium je kinderfeestje kan vieren? Ga met je vrienden en vriendinnen gezellig naar een voorstellingen! Bij binnenkomst zie je de speciaal voor jullie gedecoreerde tafel al klaar staan. Jullie nemen plaatsen vieren je feestje met limonade en taart! Dan begint de voorstelling die jullie met z'n allen gaan kijken. En na de voorstelling is er een verrassing voor jullie allemaal! Lees hier meer over dit kinderfeestje!

Theater kinderfeestje Rotterdam

Beleef toffe voorstellingen tijdens jouw kinderfeestje bij Kooman's Poppentheater in Den Haag! Ontdek een kleurrijke wereld van poppen die de kids meenemen in een leuk avontuur, met shows voor kinderen van 4-12 jaar. Lees hier meer over Kooman's Poppentheater!

Koomans Poppentheater

Bij het Jeugdtheater Hofplein kan je ook je kinderfeestje vieren! Ga met je vrienden naar een voorstelling of speel je liever in een voorstelling? Het kan allebei! Je kan met je vrienden en vriendinnen naar een van de voorstellingen of maak je eigen droomvoorstellingen! Kijk hier voor meer informatie!

Theater kinderfeestje Rotterdam

Vier jouw kinderfeestje bij Poppentheater de Fighter! Een echte poppentheater voorstelling op jouw feestje? Ja dat kan! Bij Poppentheater de Fighter kan jij je feestje vieren op een echt schip! Of het poppentheater feestje wordt bij jou thuis gehouden! Het kan allebei! Wil je meer informatie? Lees dan hier verder!

Kinderfeestje bij Strandtheater Houten Kaap ! Op zoek naar een leuk kinderfeestje met meerdere mogelijkheden? Dan zit je bij Strandtheater Houten Kaap goed! Van Archery Tag tot theaterworkshops en skimboarden op het strand, er is voor elk kind iets spannends te beleven. Met professionele begeleiding, onbeperkte limonade en feestelijke versieringen zorgen ze voor een toffe dag. Laat ze jouw verjaardag omtoveren tot een feestje vol plezier en avontuur. Lees hier meer over de kinderfeestjes!

Strandtheater Houten Kaap

Vier je kinderfeestje bij het Evertshuis in Bodegraven! Ook hier kan je je kinderfeestje combineren met een jeugdtheatervoorstelling of een film bezoekje. Je kunt je eigen cupcakes versieren en ben jij al eens backstage geweest of op de foto met één van de artiesten? Dat kan allemaal op dit toffe feestjes. Lees hier verder voor meer informatie.

Vier je liever thuis je feestje?

Bij Confetti per Mail is het feest altijd binnen handbereik! Ontvang een feestje rechtstreeks in je inbox en volg eenvoudig de stappen. Laat de kids meeslepen op een avontuurlijke reis door het feestthema, waar ze deelnemen aan spannende activiteiten. Ontdek hier alle thema's:

✔️ De Toverdrank
✔️ De Vriendenclub
✔️ De VriendenBattle
✔️ De verdwijning van Lotje 
✔️ De zoektocht naar Lotje
✔️ Dwarsbomen
✔️ Ziggy Zintuig

Thuis kinderfeestje

Bekijk hier alle andere kinderfeestjes!

✔ Actieve kinderfeestjes
✔ Creatieve kinderfeestjes
✔ Unieke kinderfeestjes
✔ Kinderfeestjes voor jongens
✔ Kinderfeestjes voor meisjes
✔ Buiten kinderfeestjes
✔ Binnen kinderfeestjes
✔ Film- en theaterfeestjes
✔ Slaapfeestjes

 

Kinderfeestjes Rotterdam

 

Log In