Er is er een jarig hoera hoera!

Voor ieder kind is zijn verjaardag een speciale dag. En iedere ouder probeert daar natuurlijk natuurlijk een feest van te maken. Naast het vieren van je verjaardag met familie en op school is het feestje voor vriendjes en vriendinnetjes natuurlijk ook heel belangrijk voor de kids!

Er zijn tegenwoordig veel verschillende feestjes, waarbij vroeger het: neem je zwemkleding mee, maar ik vertel niet wat we gaan doen, feestje het unieke feestje was. Is er nu veel meer variatie!

Wij hebben een overzicht met speciale feestje voor je gemaakt! 

✔️ Mega Training
✔️ Het Dino Experience Park

✔️ Schaatsfeestje bij Optisport Dordrecht 
✔️ GlowGolf Capelle & GlowGolf Schiedam
✔️ Klimbos Dordrecht
✔️ Jump XL Spijkenisse
✔️ Jumpsquare Gouda
✔️ Bounce Valley
✔️ Adventure City
✔️ Jump 010
✔️ Kinepolis Dordrecht & Kinepolis Spijkenisse
✔️ Pathe Schiedam
✔️ Center Parcs Port Zelande 
✔️ Go!Gaming

Mega Training Rotterdam en Westland kan je wel 18 vriendjes en vriendinnetjes uitnodigen en kan je kiezen uit verschillende soorten activiteiten: 

  • Lasergamen feestje
  • Apenkooien feestje
  • Mario Karten feestje
  • Freerunning feestje
  • Mega multisport feestje
  • Archery Tag feestje
  • Een feestje op maat!

Dino kinderfeestje bij het Dino Experience Park

Reis terug naar de tijd van de dinosaurussen bij het Dino Experience Park! Ontdek meer dan 70 indrukwekkende dino's, speur naar verborgen schatten en beleef een dag vol avontuur. Geniet van Jurassic Golf, de Dino Jeep Safari, en nog veel meer! Kom en beleef een onvergetelijke dag vol plezier voor het hele gezin!

Een schaats kinderfeestje in Dordrecht!

Als je je kinderfeestje viert bij Sportboulevard Dordrecht, dan mag je samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes schaatsen op de Funbaan. Hier is genoeg plek om trucjes te oefenen en achter elkaar aan te schaatsen. Misschien kunnen jullie zelfs wel hand-in-hand over het ijs!

GlowGolfen tijdens je kinderfeestje? 

Maak je kinderfeestje onvergetelijk met GlowGolf Capelle! Speel een spannend rondje glow-in-the-dark midgetgolf in het thema 'Land en Zee'. Kies uit verschillende feestjes, zoals GlowGolf & Kidsparty, Golf & Arcade Kidsparty, Fun & Golf Kidsparty, of Golf & Karaoke Kidsparty. Geniet van 1,5 uur golfen, een glow-in-the-dark armband, een speciaal cadeautje voor de jarige, limonade en een snoepzakje. Durf jij de uitdaging aan te gaan en de nieuwe glow golf kampioen te worden? Lees hier verder!

GlowGolf

Op zoek naar een spectaculair kinderfeestje dit jaar? Bij GlowGolf Schiedam ben je aan het juiste adres! Ontdek de betoverende 'World of Fantasy' tijdens een spannend rondje glow-in-the-dark midgetgolf, vol vliegende draken en gigantische snoepjes. Kies uit verschillende feestpakketten, waaronder GlowGolf & Gamehal & De Beren, GlowGolf Kidsparty, GlowGolf & Game of GlowGolf & smullen bij De Beren. Geniet van 1,5 uur golfen, ontvang een glow-in-the-dark armband bij binnenkomst, een speciaal cadeautje voor de jarige, en sluit af met limonade en een snoepzakje. Lees hier meer!

Vier je kinderfeestje bij GlowGolf Schiedam

Spring, klim en bounce kinderfeestjes

Hebben de kids veel energie en durven ze alles? Dan zijn Spring, klim en bounce feestjes top! Bij Bounce Valley Rotterdam kan je veel plezier maken met je vrienden en vriendinnen. Je springt, klimt en glijdt er oplos, wie is het snelst over de stormbaan? En ben je helemaal moe van het springen dan kan je onbeperkt genieten van pizza, nacho cheese of curly fries en een slush puppie aan je eigen party tafel! Hoeveel pizza's kan jij op?

Een klimfeestje bij Klimbos Dordrecht is super spannend en uitdagend! Ga jij de bomen in samen met je vrienden en vriendinnen? De kinderen mogen tijdens het kinderfeestje maar liefst 3 uur klimmen. Ze krijgen van tevoren 30 minuten uitleg. Daar leren ze hoe het klimmen werkt en hoe ze dit veilig doen. 

Bij Jump XL Spijkenisse leer je vette tricks tijdens je feestje! Op zoek naar een originele invulling waarmee je gegarandeerd een knalfeest beleefd? Wat dacht je van een Jump Party bij Jump XL! Een vette party waarbij je samen met je vrienden en vriendinnen een onvergetelijke dag beleeft! Woon je dichter in de buurt van Gouda niet getreurd want deze toffe kinderfeestjes hebben ze ook bij Jump Square Gouda!

Feestje Jump XL Spijkenisse

Zin om te klimmen? Kom naar Adventure City Rotterdam! Voor jouw klimfeestje. Samen met al je vriendjes en vriendinnetjes klimmen en klauteren 

Kinderfeestjes bij Adventure City

Laat de kinderen zich lekker uitleven bij Jump 010, toffe tricks proberen en vooral heel veel lol hebben samen! Er zijn bij Jump 010 verschillende feestjes te kiezen, zelfs voor de wat kleinere feestgangers (4-7 jaar) is er een kinderfeestje te boeken.

Vier je verjaardag met een tof bioscoop kinderfeestje

Stap in de wereld van filmsterren en vier een spectaculair kinderfeestje bij Kinepolis in Dordrecht of Kinepolis in Spijkenisse! Bij Kinepolis worden de kids ontvangen als echte VIP's. Ze kunnen genieten van een leuke kinderfilm op het grote scherm terwijl ze zich tegoed doen aan een heerlijke Kidsbox gevuld met lekkers, waaronder Nibbits chips, Autodrop, Fristi en een klein cadeautje om mee naar huis te nemen.

Het Kinderfeestje bij Kinepolis in Dordrecht of Kinepolis in Spijkenisse biedt niet alleen een geweldige filmervaring, maar ook een leuke tijd met vrienden en familie. Maak van de verjaardag van je kind een dag om nooit te vergeten met Kinepolis!

Vier je kinderfeestje bij Kinepolis

Ontdek de bestemming voor een onvergetelijk kinderfeestje bij Pathé Schiedam! Geniet van gezinsvriendelijk filmplezier in comfortabele zalen, en verleng het avontuur met spannende escaperoom ervaringen in de X-Cube. Stap binnen en beleef samen een dag vol plezier en avontuur!

Pathe Schiedam met de kids

Kinderfeestje bij Go!Gaming Rotterdam op Schouwburgplein

Organiseer een game kinderfeestje bij Go!Gaming Rotterdam, verschillende soorten feestjes:
Fortnite Fiesta kinderfeestje
Minecraft Masters kinderfeestje
Nintendo Fun kinderfeestje
Sim Racing Party kinderfeestje
Mix ‘n Match kinderfeestje

Wil je een onvergetelijk kinderfeestje voor jouw zoon of dochter? Bij Go!Gaming vind je het perfecte recept voor een kinderfeestje vol game plezier en avontuur. Nodig de beste maatjes van je zoon of dochter uit en beleef samen een kinderfeestje waar nog lang over nagepraat zal worden!

Game kinderfeestje Rotterdam

Bekijk hier alle andere kinderfeestjes!

✔ Actieve kinderfeestjes
✔ Creatieve kinderfeestjes
✔ Unieke kinderfeestjes
✔ Kinderfeestjes voor jongens
✔ Kinderfeestjes voor meisjes
✔ Buiten kinderfeestjes
✔ Binnen kinderfeestjes
✔ Film- en theaterfeestjes
✔ Slaapfeestjes

 

Kinderfeestjes Rotterdam

Log In