Bioscoop Pathé Schiedam
Noorderweg 20, 3119 XX Schiedam

Film kijken bij Pathé Schiedam.

Bioscoop Pathé Schiedam, de ultieme bestemming voor gezinsvriendelijk filmplezier! Gelegen in het hart van Schiedam, biedt Pathé Schiedam een unieke ervaring voor ouders met kinderen. Speciaal ontworpen met jonge filmfans in gedachten, beschikken onze zalen over comfortabele stoelen en een gezellige familiesfeer om ervoor te zorgen dat jullie filmuitje zo comfortabel en plezierig mogelijk is. Daarnaast is er ook een ideale plek om je bioscoopbezoek te verlengen. Dit kan in de X-Cube! Meerdere interactieve escape experiences voor jong en oud. Dus wacht niet langer en beleef het zelf!

Escaperoom X-Cube Pathé Schiedam

Bent je klaar om deel te nemen aan een spannende spionnentraining? Dat is precies wat je kunt doen in de X-Cube! De X-Cube is een compacte ruimte van 4 bij 4 meter, gevuld met geavanceerde technologie, waaronder een enorm touchscreen, controllers, blacklight, lichteffecten en een indrukwekkend geluidssysteem. In de X-Cube kun je diverse ervaringen spelen, elk met een duur van een uur of een half uur, en geschikt voor groepen van 2 tot 6 personen. 

Lees hier verder

Pathé Schiedam activiteiten

Bij Pathé Schiedam gaat plezier verder dan films alleen! Naast de magische bioscoopervaring kunnen jullie genieten van midgetgolf en een gamehal in de buurt. Of je nu liever een balletje slaat op de midgetgolfbaan of je skills laat zien in de gamehal, Pathé Schiedam biedt een dag vol vermaak voor het hele gezin. Ontdek het allemaal en maak jullie uitje onvergetelijk!

Pathé Schiedam parkeer en eet gelegenheden

Daarnaast maken we parkeren eenvoudig met handige parkeermogelijkheden in de parkeergarage. Geen gedoe met zoeken naar een parkeerplek, geniet van het gemak en de toegankelijkheid. Voor of na de film hebben jullie de mogelijkheid om de jezelf te verwennen met heerlijke gerechten in de restaurants in de omgeving. Pathé Schiedam heeft meerdere eetgelegenheden waaruit je kan kiezen zoals: De Beren, Happy Italy en MrChow.

Pathé Schiedam dag vol plezier!

Maak van jullie filmuitje een compleet dagje uit door te genieten van een gezellige maaltijd samen. Pathé Schiedam nodigt jou en je gezin uit voor een dag vol plezier, ontspanning en lekkernijen. Ervaar de magie van film in combinatie met het comfort van handige voorzieningen. We kijken ernaar uit jullie te verwelkomen voor een onvergetelijke bioscoopervaring!

✅Parkeergelegenheid in in Pathé garage 
✅Meerdere eetgelegenheden
✅ Meerdere kindvriendelijke activiteiten
✅ Rolstoel vriendelijk
✅Makkelijk bereikbaar met het OV
✅Ga op avontuur in de X-Cube

Tickets & informatie.

Bron foto: Pathé Schiedam.

  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor