Vier je kinderfeesteje buiten in de regio Rotterdam

Hoera, er is er één jarig, hoera hoera!

De verjaardag van een kind is altijd een bijzondere dag, en elke ouder streeft ernaar om er een leuke dag van te maken. Naast het vieren van de verjaardag met familie en op school, is het feestje met vriendjes en vriendinnetjes natuurlijk belangrijk voor de kinderen!

Tegenwoordig zijn er tal van verschillende soorten buitenfeestjes om uit te kiezen. Waar vroeger het verrassingsfeestje met de boodschap "neem je zwemkleding mee, maar ik vertel niet wat we gaan doen" het ultieme unieke feestje was, is er nu een overvloed aan mogelijkheden!

Om het plannen van het perfecte feestje wat gemakkelijker te maken, hebben wij een overzicht samengesteld met buiten kinderfeestjes voor jou!

✔️ Buitenspeeltuinen
✔️ Danceworkshops by Tes
✔️ Het Dino Experience Park

✔️ Avonturenboerderij Molenwaard
✔️ Faunapark Flakkee
✔️ Klimbos Dordrecht
✔️ Adventure City
✔️ Center Parcs Port Zelande 
✔️ Strandtheater Houten Kaap
✔️ Confetti per Mail
✔️ Go!Gaming

Vier je kinderfeestje in een leuke buitenspeeltuin

Ontdek de leukste buitenspeeltuinen in de buurt voor jou kinderfeestje! Van kleine buurt-speeltuinen tot grotere speeltuinverenigingen, er is voor ieder wat wils. Ontdek waar je urenlang plezier kunt beleven en bekijk ons overzicht van speeltuinen die zeker een bezoekje waard zijn! Klik hier!

BEN JE OOK NOG OPZOEK NAAR TRAKTATIES? KIJK DAN HIER!

TikTok dansfeestje in Rotterdam

Wil je liever een dansfeestje. En ben jij een echte TikTok fan? Dan zijn de dansfeestjes van Dansworkshops by Tes precies wat je zoekt! Je kan dit feestje bij je thuis vieren of op iedere gewenste locatie! Wil je liever geen TikTok maar wel een dansfeestje ook dan ben je bij Dansworkshops by Tes op het juiste adres! Alles is bespreekbaar om jouw een top feestje te bezorgen!
Dansfeestje TikTok Rotterdam

Dino kinderfeestje bij het Dino Experience Park

Reis terug naar de tijd van de dinosaurussen bij het Dino Experience Park! Ontdek meer dan 70 indrukwekkende dino's, speur naar verborgen schatten en beleef een dag vol avontuur. Geniet van Jurassic Golf, de Dino Jeep Safari, en nog veel meer! Kom en beleef een onvergetelijke dag vol plezier voor het hele gezin!

Kinderfeestje vieren op de Boerderij?

Vier je kinderfeestje bij Avonturenboerderij Molenwaard! Geniet van het buitenleven met je vriendjes en vriendinnetjes terwijl je de dieren verzorgt en zelfs een echte boer of boerin wordt. Ontdek de dieren, leer van de boeren en boerinnen en kies uit verschillende feestjes, zoals een boerderij-, picknick- of paarden- en ponykinderfeestje. Wat je ook kiest, bij Avonturenboerderij Molenwaard beleef je een onvergetelijk kinderfeestje in de frisse buitenlucht. Lees hier meer!

Fien & Teun op de avonturenboerderij Molenwaard

Vier je feestje in de dierentuin!

Wist je dat het feestvieren bij Faunapark Flakkee in Nieuwe-Tonge een echt avontuur is? Ontdek samen met de kids bijzondere dieren zoals rode lynxen en speelse apen, en beleef een spannende speurtocht door het park. Als kers op de taart kunnen ze ook een potje mini midgetgolf spelen!

Terwijl de kleintjes zich vermaken met al het plezier, kunnen jullie lekker relaxen op het gezellige terras. Laat ze jouw kind's verjaardag omtoveren tot een dag vol avontuur en plezier! Lees hier meer over dit toffe kinderfeestje!

Klimmen met je kinderfeestje? Lees hier!

Een klimfeestje bij Klimbos Dordrecht is super spannend en uitdagend! Ga jij de bomen in samen met je vrienden en vriendinnen? De kinderen mogen tijdens het kinderfeestje maar liefst 3 uur klimmen. Ze krijgen van tevoren 30 minuten uitleg. Daar leren ze hoe het klimmen werkt en hoe ze dit veilig doen. 

https://go-kids.nl/rotterdam/kinderfeestje/Klimfeestje-in-Klimbos-Dordrecht

Zin om te klimmen? Kom naar Adventure City Rotterdam! Voor jouw klimfeestje. Samen met al je vriendjes en vriendinnetjes klimmen en klauteren 

Kinderfeestjes bij Adventure City

Vier je kinderfeestje Port Zélande

Weten jullie nog niet wat wat voor kinderfeestje jullie graag willen? Dat maakt niet uit, want Center Parcs Port Zélande heeft het allemaal! Rustige feestjes, spannende feestjes, sportieve feestjes. 

Zo kan je hier, zwemmen, pony rijden, klimmen, bowlen, lasergamen, een high adventure beleven, midget golfen, paintballen, en zijn er nog verschillende buiten activiteiten! Moe van het feesten dan kan je natuurlijk ook hier lekker eten!

Vier je kinderfeestje bij Port Zélande

Vier je liever thuis je feestje?

Bij Confetti per Mail is het feest altijd binnen handbereik! Ontvang een feestje rechtstreeks in je inbox en volg eenvoudig de stappen. Laat de kids meeslepen op een avontuurlijke reis door het feestthema, waar ze deelnemen aan spannende activiteiten. Ontdek hier alle thema's:

✔️ De Toverdrank
✔️ De Vriendenclub
✔️ De VriendenBattle
✔️ De verdwijning van Lotje 
✔️ De zoektocht naar Lotje
✔️ Dwarsbomen
✔️ Ziggy Zintuig

Thuis kinderfeestje

Bekijk hier alle andere kinderfeestjes!

✔ Actieve kinderfeestjes
✔ Creatieve kinderfeestjes
✔ Unieke kinderfeestjes
✔ Kinderfeestjes voor jongens
✔ Kinderfeestjes voor meisjes
✔ Buiten kinderfeestjes
✔ Binnen kinderfeestjes
✔ Film- en theaterfeestjes
✔ Slaapfeestjes

Kinderfeestjes Rotterdam

Log In