Kinderfeestje Jeugdtheater Hofplein Rotterdam
Pieter de Hoochweg 222, 3024 BJ Rotterdam

Ben jij binnenkort jarig? Vier dan je kinderfeestje bij Jeugdtheater Hofplein in Rotterdam!

Hier hebben ze twee verschillende feestjes waaruit je kunt kiezen: vier je feestje tijdens een voorstelling of speel je eigen droomvoorstelling met een professionele theatermaker!

Het Droomfeest

Je krijgt de kans om samen met je vrienden en vriendinnen een eigen theaterfeest te creëren in een thema dat jij kiest. Met toffe muziek, rekwisieten en kostuums wordt het een onvergetelijke ervaring! Aan het einde van de dag kun je je voorstelling opvoeren en natuurlijk kunnen de cadeautjes mee naar het Jeugdtheater om daar uitgepakt te worden. Ouders en begeleiders zijn van harte welkom om te genieten van de voorstelling, en het mag zelfs gefilmd worden voor andere ouders en belangstellenden.

Jeugdtheater Hofplein

Meer info over het Droomfeest? Klik hier!

Of kies ervoor om je feestje te vieren tijdens een toffe familievoorstelling!

Speciaal voor jou wordt er een feesttafel gedekt in de foyer, waar jij en je vrienden kunnen genieten van een speciaal moment samen. Een uur voordat de voorstelling begint, mag je al een toffe accessoire uitzoeken voor tijdens de voorstelling, natuurlijk met wat lekkers en drinken erbij. En vergeet niet de cadeautjes uit te pakken!

Klik hier!

Dus waar wacht je nog op? Vier je kinderfeestje bij Jeugdtheater Hofplein! Dan krijg ook jij de kans om je eigen verhalen te vertellen en je dromen waar te maken. Jeugdtheater Rotterdam is al jarenlang dé plek waar kinderen hun creatieve talenten kunnen ontdekken!

Voor alle info klik hier!

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Indoor