Zomervakantie 2023, eropuit met het hele gezin!

Op zoek naar leuke ideeën voor dagjes weg tijdens de zomervakantie met de kids? Ontdek onze handige tips en maak er samen een onvergetelijke tijd van! Van speeltuinen en dierentuinen tot musea en pretparken, wij hebben de leukste tips voor je verzameld. Bekijk nu onze tips en plan een avontuurlijke en leerzame vakantie voor het hele gezin.

Wij hebben wel een aantal leuke overnachtingstips voor nu of later in het jaar (KIJK HIER).

Kindvriendelijk overnachten in Nederland

Spelen doe je deze vakantie hier:

Opzoek naar de leukste buitenzwembaden en waterspeeltuinen? Lees dan hier verder!

Buitenzwembaden en waterspeeltuinen

Andere leuke activiteiten zijn:

Wil jij een lekker actief uitje? Dan hebben wij dit overzicht voor je met toffe actieve uitjes!

Dagje weg in de vakantie Actieve uitjes tips

Wat je natuurlijk ook kan doen is:

Zomervakantie kampen

Zes weken zomervakantie is best lang. En of je nu op vakantie gaat of niet, veel ouders komen op het punt dat ze toch moeten werken. Hoe fijn is het dan dat je je kind op avontuur kan sturen! Zomerkampen zijn hier ideaal voor. Een nieuw avontuur met nieuwe vrienden en vriendinnen en heel veel beleven. Er zijn dagkampen dit zijn kampen zonder overnachting en kampen met overnachtingen. Of je kind nu geïnteresseerd is in sport, kunst, wetenschap, natuur of iets anders, er is voor ieder kind wel een geschikt kamp. Wij hebben een overzicht voor je met de leukste zomerkampen.

Zomervakantie kampen voor kinderen

Wandelen met kinderen

Een gratis uitje, dat gezond is en nog leuk ook! Om jullie wandeling nog leuker te maken hebben we allerlei tips. Hoe je het beste je route kiest, welke apps leuk zijn om te downloaden voordat je gaat en uitleg van Geo-cachen met kinderen. Dat en meer lees je op onze pagina's over wandelen met kinderen. > Naar de pagina's over wandelen. 

Goedkoop, gratis en voordelig

Alles wordt alleen maar duurder en 6 weken vakantie is gewoon niet goedkoop. Zelfs al blijf je thuis dan doe je alsnog extra uitstapjes, boodschappen een ijsje hier een lunch daar.  Omdat het toch vakantie is en je er een feestje van wilt maken, hebben wij een overzicht voor je gemaakt met tips waardoor je dagje weg Goedkoop, Voordelig of gratis is. Je leest onze tips hier.

Goedkope en gratis uitjes in de regio Rotterdam

Samen spelletjes spelen

Houdt jouw kind van spelletjes? Dan hebben we wel wat voor je. We hebben namelijk een overzicht met wel 20 leuke spelletjes om binnen te spelen, met of zonder ouders. > Bekijk de 20 leuke binnenspelletjes hier. 

Ook hebben we een uitgebreid overzicht met de leukste gezelschapsspellen om met kinderen te spelen. Ga je voor 30 Seconds Junior, Cluedo, of misschien wel Virus...? > Bekijk het overzicht met bord- en gezelschapsspellen. 

Met de kids op vakantie?

Ga je deze zomer op vakantie met de kids en gaan jullie met de auto? Dan hebben we nog een super leuk cadeautje voor je voor wat entertainment onderweg naar je vakantie bestemming. Wij hebben de achterbankbingo voor je gemaakt! Download hem hier en zo heb je toch weer wat afleiding voor onderweg!

Geniet van de vakantie en maak mooie herinneringen!

Zomervakantie tips Go-Kids Rotterdam