Benthemplein 13, 3032 CC Rotterdam

Jeugdtheater Hofplein Rotterdam!

Stap binnen in de wereld van Jeugdtheater Hofplein en laat jouw kids hun creatieve energie de vrije loop! Bij het Hofplein Theater draait alles om het geven van een podium aan de verhalen en dromen van kinderen en jongeren, waar ze samenwerken met professionele theatermakers om hun eigen magische avonturen te creëren.

Activiteiten voor de kids 

Ontdek het uitgebreide aanbod van lessen, workshops, festivals en voorstellingen, ontworpen om aan te sluiten bij de interesses en passies van jouw kinderen. Of ze nu dromen van het schitteren op het podium of liever deelnemen aan boeiende workshops, bij Jeugdtheater Hofplein vinden ze altijd iets dat bij hen past.

Alle activiteiten? Klik hier!

Jeugdtheaterlessen 

Met 9 locaties verspreid over Rotterdam bieden ze een scala aan mogelijkheden voor de kids om deel te nemen aan het theateraanbod. Of het nu gaat om het genieten van voorstellingen in het Hofpleintheater of het deelnemen aan workshops in De Theaterschools, er is voor elk wat wils.

Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij de levendige theatergemeenschap en geef jouw kinderen de kans om hun eigen verhalen te vertellen en hun dromen waar te maken. Jeugdtheater Rotterdam is een plek waar kinderen al jaren lang hun creatieve talenten kunnen ontdekken.

Jeugdtheater Hofplein

Klik hier voor de locaties & tijden!

Over Jeugdtheater Hofplein

In 1985 opende Jeugdtheater Hofplein haar deuren als jeugdtheaterschool. Een plek in Rotterdam waar de jeugd van Rotterdam kennis kom maken met theater en waar creativiteit en dans, muziek en acteren samen komt.

Bij Jeugdtheater Hofplein zijn ze oprecht nieuwsgierig naar de diverse verhalen en dromen die elk kind met zich meebrengt. Hun missie is om een inclusieve omgeving te creëren waar elk kind zich welkom voelt en de kans krijgt om zijn of haar eigen rol te spelen. Ze streven ernaar om toegankelijk te zijn voor élk kind, ongeacht achtergrond, interesse of talent. Dus kom langs, laat je verbeelding de vrije loop en ontdek de magie van het theater bij Jeugdtheater Hofplein!

  • Beide locaties zijn dicht bij de autosnelwegen A13 en A20 gelegen, vanaf de snelweg is het ongeveer 10-15 minuten rijden.
  • Dagelijks betaald parkeren – maandag t/m zaterdag 09.00 – 23.00 uur en zondag 12.00 – 23.00 uur (€ 2,76 per uur).
  • Het Centraal Station ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand van het Hofpleintheater en de Theaterschool ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand van metrostation Coolhaven.
  • Tramhalte Pieter de Hoochweg ligt recht tegenover de ingang van de Theaterschool.

Klik hier voor alle informatie! 

  • Leeftijd 0 - 1
  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor