Workshop bij Villa Zebra voor kids van 7 t/m 12 jaar

Thuis
Vanaf 16 september draaien al onze workshops en activiteiten om het thema 'thuis' voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar oud. In Villa Zebra zijn vier getalenteerde kunstenaars druk bezig met het verkennen van dit boeiende onderwerp. Denk eens na: bij wie voel jij je echt thuis? Wie delen jouw huis met jou? En voelt iedereen zich daar echt op zijn gemak? Iedereen heeft behoefte aan een plek waar je jezelf kunt zijn en je echt thuis kunt voelen, maar wat dat betekent, is voor iedereen weer anders. In onze gloednieuwe workshops gaan we samen aan de slag om kunstwerken te maken waarin iedereen zijn eigen thuisgevoel kan uitdrukken.

De Kunstenaars
Alle workshops in ons ZIE JEZELF! programma zijn ontwikkeld door getalenteerde kunstenaars, velen van hen afkomstig uit Rotterdam. Voor het thema 'thuis' werkt Villa Zebra samen met Efrat Zehavi, Margré Steensma, Anne Kolbe en Katrein Breukers.

Wat valt er te beleven?
Op woensdagmiddag tussen 12.00 en 17.00 uur, en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur kun je je creativiteit de vrije loop laten bij ZIE JEZELF! Samen met een van onze 'villasoof' begeleiders ontdek je de installaties in ons programma. Ben je een fan van bouwen? Dan kun je je eigen huis(je) ontwerpen. Laat je fantasie de vrije loop gaan met betrekking tot de inrichting, materialen en kleuren, en creëer je eigen 'tiny house'! Heb je jezelf ooit afgevraagd hoe je eruit zou zien als een lamp, tafel of plumeau? Transformeer jezelf in een object met behulp van levensgrote vormen en decorstukken. Benieuwd of je in het interieur past? Dat kun je zelf bepalen, samen met de gordijnen. Kies je favoriete stoffen en werk samen aan een gigantisch gordijn.

Extra Leuk
Elke zaterdag en zondag tussen 12.30 en 17.00 uur zijn er kunstenaars aan het werk in Villa Zebra. Wil je de kans krijgen om samen te werken met één van de ZIE JEZELF! kunstenaars? Houd dan onze social media in de gaten! Elke week laten we je weten welke kunstenaar je dat weekend in de Villa kunt ontmoeten.

Data: vanaf 16 september 2023 t/m 7 januari 2024.
Tijden: woensdag van 12.00 – 17.00 uur, zaterdag en zondag van 10.00 – 17.00 uur
Locatie: Villa Zebra, Stieltjesstraat 21, 1e verdieping.
Leeftijd: ZIE JEZELF! is geschikt voor kinderen tussen 7-12 jaar.
Tickets: reserveer je Villa Zebra