Ontdek jezelf op een speelse manier

Vanaf nu tot en met 7 mei 2023 kun je deelnemen aan de workshop "Zie Jezelf" (2-6 jaar). Deze workshop geeft kinderen de kans om op een speelse manier te ontdekken wie ze zijn, wat bij hen past en wat ze nodig hebben om met zelfvertrouwen de wereld te trotseren.

Wie ben jij en hoe zie je jezelf?

Tijdens de workshop krijgen kinderen de vraag voorgeschoteld: "Wie ben jij en hoe zie je jezelf?" Er wordt aandacht besteed aan verschillende eigenschappen, zoals lief zijn of graag de baas spelen, blij of boos zijn, dapper of stoer zijn, en avontuurlijk zijn of juist de kat uit de boom kijken.

Maak een kunstwerk van jezelf

Een belangrijk onderdeel van de workshop is het maken van een kunstwerk van jezelf. Hierbij maken kinderen gebruik van levensgrote geometrische vormen om een kunstwerk te creëren dat laat zien wie ze zijn.

Laat zien wie je bent op het podium van Circus Gibra

Als afsluiting van de workshop krijgen kinderen de kans om op het podium van Circus Gibra te klimmen en aan iedereen te laten zien wie ze zijn. Dit is een mooie manier om zelfvertrouwen te boosten en te laten zien dat je er mag zijn.

Gratis deelnemen bij aankoop van een ticket voor "ZELF!"

De workshop "Zie Jezelf" maakt deel uit van de tentoonstelling "ZELF!". Kinderen tussen de 2 en 6 jaar kunnen gratis deelnemen aan deze workshop bij aankoop van een ticket voor de tentoonstelling. Er hoeft geen tijdslot gereserveerd te worden.

Meer workshops beschikbaar

Voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar is er ook een "Zie Jezelf" workshop beschikbaar.