Zomervakantie! Zés weken vrij voor de kids... wat ga je allemaal met ze ondernemen als je niet op vakantie bent? Ik heb leuke tips voor je: hieronder, in de Go-Kids agenda en op de rest van onze website natuurlijk!

Fijne zomervakantie!
groetjes, Anneke

 

Alle agendatips! ►
Heerlijk dagje uit met de kids in de vakantie? Op Ooghduyne is van alles te beleven: zwemmen, spelen, midgetgolf, bowlen, lekker eten....
Superleuk in de zomervakantie: naar de Midzomerfair Langedijk op Speelpark De Swaan. Daar is van alles te beleven voor het hele gezin!
Fort Kijkduin Huisduinen is altijd een fijne plek voor een dagje uit met je gezin. De historie van het fort, het mooie aquarium én de duinen!
Elke woensdag in de zomervakantie is Valkenier Birdlive op het plein van Kasteel Radboud om jullie van alles te vertellen en te laten zien!
Zomervakantie: dat is vooral spelen en zwemmen. Dat gaat perfect bij De Holle Bolle Boom in Tuitjehorn - weer (buiten) of geen weer (binnen)!
Doe een dagje Texel! Daar is het altijd heerlijk voor het hele gezin - strand, duinen, lekker naar de zeehonden en de fijne stadjes!
Absoluut een bijzonder uitje: op Stoomsafari met de Museum Stoomtram Hoorn-Medemblik. Superleuk voor het hele gezin!
Kindertheater in Kasteel Radboud in Medemblik: de On-Ontdekking van de Zuidpool mét leuke workshop en de hele dag het kasteel verkennen.
Ben jij dit jaar al een keer bij Land van Fluwel geweest? Het is nog leuker dan vorig jaar dus zéker doen deze zomervakantie!
Lekker naar buiten met de tips van Staatsbosbeheer - check deze fijne tips van de Boswachter om fijn met de kids buiten te zijn. 
Bij De Helderse Vallei in Den Helder is heel veel te doen in de zomervakantie - check de Go-Kids agenda maar eens!
Check ook de agenda's van:
Alle uitjes in de Noordkop ►