De On-ontdekking van de Zuidpool komt naar Medemblik deze zomer! Dinsdag 9, 16 en 23 juli is dit avontuurlijke kindertheater mee te beleven in Kasteel Radboud. Maak daarbij je eigen masker én verken het hele kasteel.

Zeewaardig muziektheater voor échte avonturiers

We varen naar de 17e eeuw. De scheepsjongens Peer en Jodocus gaan als eersten de Zuidpool ontdekken. Maar een expeditie naar de achterkant van de wereld is niet zonder gevaar. Durf je mee? Pas wel op, want onderweg vliegen de vissen je om de oren en fluiten de speren voorbij. Een avontuur met de wind in de zeilen!

De On-ontdekking van de Zuidpool gaat over lef. Want wie gaat ontdekken, weet nog niet waar hij uitkomt. Het gaat over durven vertrouwen op jezelf en dat het soms juist beter is om een heel andere koers te varen. En over vriendschap, heel belangrijk als je op zo’n grote reis bent. En honger. En heimwee. Ohja! En dat het misschien toch handig is om een keer te leren zwemmen. Geïnspireerd op de ontdekkingsreis van Jacob le Maire in 1615 naar Kaap Hoorn.

Maak je eigen Zuidpool masker

Voor de voorstelling mag je een mooi Zuidpool masker maken in het kasteel. Zo neem je een stukje Zuidpool mee naar huis en kan je het daar nog een keertje naspelen. Of je eigen mooie verhaal ervan maken natuurlijk! En voordat je naar huis gaat, mag je nog het hele kasteel verder verkennen.

Gaan jullie ook genieten in Kasteel Radboud?

De voorstelling begint op alle drie de data (9, 16 en 23 juli) om 16.00 uur. Vanaf 9.00 uur mag je al met je ticket het kasteel binnentreden en verkennen. Vanaf 13.00 uur kan je ook jouw eigen Zuidpool masker maken.

Prijzen
€ 7,- voor kinderen t/m 12 jaar
€ 9,- vanaf 13 jaar (ouders/verzorgers)
De prijs is inclusief een glas limonade met wat lekkers voor de kinderen.

Adviesleeftijd voor deze voorstelling is vanaf 7 jaar.
Museumkaart is niet geldig bij dit evenement.

Deze voorstelling is een product van Laboman Producties:
Concept & Regie: Janna de Lathouder
Muziek & spel: Martijn Bos en Sander Huisman
Composities: Martijn Bos
Vormgeving flyer: Onno Lubbers
Fotografie: Jauwk Ras

Tickets kopen!