Ook dit jaar hebben ze bij Speelpark De Swaan in Langedijk weer een fantastisch evenement voor jong en oud. De Midzomerfair Langedijk wordt gehouden op zaterdag 27 en zondag 28 juli 2019. Ga met het hele gezin genieten van een heerlijke dag uit - er is van alles te beleven!

Spelen en nog veel meer in Speelpark de Swaan

Speelpark deSwaan staat garant voor volop klim- en klauterplezier voor de kinderen. Daarnaast diverse Foodtrucks & kermisattracties, je kunt er boogschieten, voetbalgolf spelen, op de foto met een roofvogel,  kijkje nemen bij de oude tractoren, laten verrassen door de straatgoochelaarJeu de Boulen leren, racen in de botsauto’s en nog veel meer……

Braderie met voor elk wat wils

Op de gezellige en uitgebreide braderie vind je een allerlei fijne marktkramen met o.a. brocante, antiek, sieraden, accessoires, speelgoed, kunst en de heerlijkste streekproducten. Lekker snuffelen en leuke dingen scoren - heerlijk toch?

Heel veel lekkers op de Midzomerfair Langedijk

Met al dat spelen is iets lekkers ook behoorlijk welkom natuurlijk. Wat zullen jullie genieten van een heerlijk ijsje, zoete suikerspin, lekker broodje of grote zak friet. Er zijn allerlei foodtrucks op het terrein om jullie te voorzien van je natje en je droogje. Wat dacht je van de lekkerste ambachtelijke broden, ijsjes, taartjes, popcorn, suikerspinnen, oliebollen, donuts, churros, hamburgers, patat, snacks, belegde broodjes en natuurlijk vers gebakken poffertjes? Voor ieder wat wils!

Gaan jullie ook lekker spelen en genieten in Langedijk?

De basistoegang bedraagt € 5,00 per persoon per dag (kinderen 0 t/m 2 jaar gratis). Voor de extra attracties betaal je ter plekke een extra bedrag aan de exploitant - er zijn verschillende verenigingen en goede doelen aanwezig die met leuke acties hun clubkas willen aanvullen.

Kijk voor alle info en routebeschrijving op de website van Midzomerfair Langedijk.

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!