De kop van 2020 is eraf. Ben je aan het nadenken over leuke dingen om te doen met je kids, fijne clubjes en/of een geweldig kinderfeestje? Ik heb wel wat tips voor je!  Voor meer inspiratie kun je altijd een kijkje nemen op onze website, die staat bomvol ideetjes!

Veel plezier met je kids!
groetjes, Anneke

 

TheaterTips

Theater: Juffenballet

Op 26 februari staan Maas Theater & Dans en BonteHond in De Kampanje met de voorstelling Juffenballet (6+) - over het geheime leven achter het schoolbord.

Kindertheater in Hoorn 

Theater Het Pakhuis in Hoorn heeft voor de komende weken een heel mooi kidsprogramma staan... welke voorstelling ga jij zien met je kinderen?
ClubTips
Stunts & Tricks op de trampo
Ken je de STAR★JUMP Academy in Schagen? Daar geven ze Stunt & Trick lessen op de tarmpolines aan kids vanaf 7 jaar - zo stoer bij het jumpen!
Musical lessen!
Is jouw kind dol op zingen, dansen en acteren? Check dan een proefles bij Telekids MusicalSchool ... geen lessen in de Noordkop, wel in Alkmaar
FeestjesTips
Indoor speelfeestje
Bij Monkey Town Schagen vier je de tofste kinderfeestjes: indoor spelen, maar ook als combi met sporten bij FitforFree of jumpen bij StarJump.
Jumpfeestje
Stoere boys & girls vinden het helemaal top om te gaan jumpen met vrienden met hun verjaardag. Bij STARJUMP Schagen!
Kasteelfeestje
Kasteel Radboud is natuurlijk een magische plek voor feestjes. Vier er een Ridders- of prinsessen feestje, fijn in kasteelstijl!
Speuren en haaien voeren
Op Fort Kijkduin kunnen de kids tijdens een feestje fijn speuren met een toffe speurtocht ennnn in het aquarium gaan ze haaien voeren...
Zwemmen, bowlen en meer
Ooghduyne in Julianadorp biedt alles voor een superfeestje: je kunt zwemmen, bowlen, spelen, eten, midgetgolfen.... kies maar....
Uilenfeestje
Is jouw jarige dol op dieren? Wat dacht je van een feestje met uilen? Brigitte van ATJ Owls komt graag naar je toe voor een Uilenfeestje.
Zwemmen, bowlen en meer
Bij De Holle Bolle Boom kun je kiezen uit een Basicfeestje, een VIP feestje, een Diva feestje of een Piratenfeestje. Wat kies jij?
Feestjes verder weg
Kinderfeestjes buiten de Noordkop:
🥳 Go-Kids regio Alkmaar
🥳 Go-Kids Westfriesland
🥳 Go-Kids Zaanstreek-Waterland
Alle feestjes in de Noordkop ►